Referat Serie 3 Viborg Nørremarken - Borup IF

God start af Borup

Borup serie 3 fik en god start på sæsonen, da holdet i sæsonens første kamp vandt 3-1 i Viborg Nørremarken. Holdet kom allerede foran i det 6. minut, da Christian Malik udnyttede Peter Lunds flotte frispilning. Viborg havde lige efter et godt forsøg som Christian Mønsted tog sig af, men ellers var det Borup der sad på spillet og burde have afgjort kampen tidligere, end det skete. Flere gode chancer blev brændt af blandt andet Anders Tougård, Lars Tougård og Victor Lytzen.

I kampens 36. minut udnyttede Viborg Nørremarken flot et contraangreb efter et noget misvisende halvlegsesultat på 1-1.

I anden halvleg var Viborg Nørremarken ved at overtage spillet. Det satte Peter Lund så en stopper for i kampens 12. minut, hvor han scorede direkte på frispark via muren 2-1. Så var det nærmest kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Men store chancer blev brændt ved Christian Malik og Victor Lytzen, og der var et hav af halve chancer. I det 33. minut, kom den endelig afgørelse, da Peter Lund koldt udnyttede Oliver Lytzen glimrende indlæg. Borup kørte den stille og roligt hjem og fik en yderst fortjent 3-1 sejr.

Træner Niels Klausen havde lavet et par ændringer i forhold til foråret, og det må siges at det gav pote. Aske Wendelbo havde fået chancen på den centrale midtbanen, og den time han var med viste Aske absolut at han kan være en styrkelse af holdet. Peter Lund havde igen fået chancen i front, og det udnyttede han med 2 mål plus en assist.

Glædelig var det også at Jakob Lyngsø fik come back og spillede de sidste 10 minutter.

Ved kåring af dagens spiller var der stemmelighed. Redaktionen giver derfor titlen til  dagens matchvinder Peter Lund.

Nu skal holdet allerede på tirsdag ud i næste kamp hjemme på Borup Stadion i Låstrup. Kampen er mod en af oprykningfavoritterne fra Aars, så der skulle gerne blive masser af god fodbold til hjemmepublikum.

Se holdopstilling for kampen tirsdag på dette link.

Arkivfoto af kampens spiller Peter Lund fra forårets kamp mod Nørremarken.