Serie 3 hjemmekamp i Borup tirsdag aften

Tirsdag den 15. august kl. 1900 spiller Borup Idrætsforening serie 3 herrer efterårets første hjemmekamp mod Aars. Kom og støt holdet fra sidelinjen. 

Dagens modstander har endnu ikke været i kamp her i efteråret. I forårsturneringen sluttede holdet på en plads midt i tabellen som nr. 3 med 26 point. Holdet har dog været ude på en rutsjetur med nedrykning fra jyllands-serien i 2013 til 2016 hvor holdet i efteråret rykkede ned fra serie 2. Samtidig – eller måske derfor – har holdet mistet en række spillere til naboklubber. Holdet blev dog stabiliseret i foråret og ingen tvivl om at de kommer til Borup for at vinde.

I efterårets første kamp i Nørremarken spillede det unge Borup hold en fornuftig kamp, hvor holdet dominerede det meste af kampen. Sejren på 3 -1 var et par mål for lille, idet holdet til spillede sig nogle 100% chancer der blev brændt på det skammeligste og derudover havde Borup mange store muligheder hvor den sidste beslutning ikke var skarp nok.

Måske stærkeste opstilling i dag, idet holdet dog må undvære Frank Tylstrup og Jakob Lyngsøe der blev skadet i Fjends Cup, samt Victor Lytzen der er optaget af en prøve. I stedet er udtaget Kenni Elkjær der bl.a. viste gode takter i Fjends Cup turneringen. Derudover kan der blive turnerings debut til Nicolai Haubo, som er tilkommet fra Løgstrup. Nicolai der er 23 år, fik en kamp i Fjends Cup, hvor han viste at han kan blive en stor aktiv for holdet.

Efter lørdagens sejr i Viborg Nørremarken har vi i dag muligheden for med en ny sejr at få ønskestart på sæsonen der vil give selvtillid og ro, så selvfølgelig er Borup mandskabet opsat på at hente point, og med den gejst og tro på sejr, som kendetegner holdet her på Borup stadion ser vi frem til en spændende og velspillet kamp.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se holdopstilling for kampen på dette link. 

Download hele kapprogrammet på nedenstående 2 links. 

Side 2-7

Side 4-5

I forbindelse med kampen bliver der trukket lod om målaktiepræmier fra vores sponsorer. I dag er det et gavekort til Sport 24 på 300,- kroner, en vingave fra Ulbjerg Smede & VVS, samt 2 x 3 fodboldbilletter til Viborgs næste hjemmekamp onsdag den 28. august kl. 1800. 

Annoncesponsor for dette opslag er: