Start din fodboldtrænerkarriere i SUB88

SUB88 vil gerne tilbyde flere uddannelsen og erfaringen som træner for børne- og ungdomshold. Klubsamarbejdet mellem Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF søger i øjeblikket nye træneremner til børne- og ungdomshold i klubsamarbejdet. 

Kunne du tænke dig at indgå i det trænerteam, der forestår klubbens ungdomsarbejde, så henvend dig til SUB-udvalget eller til én fra de 3 klubber. Klubben tilbyder deltagelse i relevante inspirationskurser og holder løbende seminar og træneraftener, hvor fælles målsætning aftales. Her er der også mulighed for at høste af de mere erfarne træneres viden.

Klubbens ungdomskonsulenter og SUB-udvalget står desuden klar til at råde og vejlede, hvis der skulle opstå situationer, der ser uoverskuelige ud for en ny træner.

Ligemeget om du er forælder, søskende eller blot en af de lidt ældre ungdomsspillere, er der mulighed for at indgå i trænerteamet. Det kræves dog, at politiet kan udstede en "børneattest", når du registreres som træner. 

Jobbet som træner giver gode oplevelser med søde fodboldbørn og gode sociale relationer til børn, forældre og andre trænere. Ud over disse fordele, er det altid godt at kunne skrive på sit CV, at man har fungeret som frivillig træner i en fodboldklub. 

Tænker du, at det kunne være noget for dig, så kontakt ungdomskonsulenterne eller SUB-udvalget og hør, hvilke andre fordele, der er i at være træner i SUB88. 

Annoncesponsor for dette opslag er: