Fest for de frivillige i Borup Idrætsforening

Traditionen tro blev de frivillige i Borup Idrætsforening inviteret til fest i klubhuset i den første weekend i januar måned. Rigtig mange personer lægger deres frivillige kræfter i aktiviteter i Borup Idrætsforenings interesser. 

Formand Lars Justesen bød de 70 frivillige velkommen til festen. Han takkede for den store indsats, der er leveret i det forgangne år, og pointerede, at Medhjælperfesten er den ene gang om året, hvor de frivillige skal nyde det og lade sig opvarte af bestyrelsen. Han oplyste desuden, at der til årets fest er inviteret ikke færre end 136 personer. Mange var dog forhindret i at deltage på grund af fodboldstævner og andre gøremål. 

Det er primært medlemmerne af de faste udvalg under idrætsforeningen, der inviteres. F.eks. Lotterispiludvalget med hjælperne til det ugentlige spil, det er desuden, Økonomiudvalg, Præmiewhistudvalg, Byfestudvalget, de faste kantinehjælpere, hjælperne fra VFF Stadionkiosken, Teltudvalget, Fodboldudvalget, Ungdomstrænerne, Borups medlemmer af SUB88-udvalget, samt enkelte andre nøglepersoner og hjælpere, som alle har ydet en indsats ud over det sædvanlige. 

Formålet med dagen er at styrke det sociale sammenhold mellem de frivillige hjælpere. Dels under en fælles gratis frokost og efterfølgende hygge og amerikansk lotteri, hvor der kunne vindes præmier fra klubbens sponsorer. Festen startede kl. 12, og de sidste gæster var først klar til at sige godnat efter midnat, så der blev hygget til den store guldmedalje. Der blev råhygget, smalltalket, spillet kort og raflet terninger.

I forbindelse med Medhjælperfesten langerede bestyrelsen et nyt tiltag. Det var udnævnelse af Børge Nielsen til æresmedlem af Borup Idrætsforening. Se særskilt opslag om udnævnelse af Børge Nielsen til æresmedlem på dette link. 

I forbindelse med festen kunne de frivillige i øvrigt inspicere ombygningen af omklædning 1 og 2, hvor der netop er støbt nyt gulv, så fliselægning og opbygning med frivillige kræfter kan fortsætte hen over vinteren. 

Formand Lars Justesen bød velkommen til årets medhjælperfest i klubhuset. 

 

De 70 frivillige klar til et par festlige timer i klubhuset, mens formand Lars Justesen overrakte diplom til klubbens nye æresmedlem, Børge Nielsen

Gaver til amerikansk lotteri fra klubbens sponsorer. 

Bent Ilsøe Nielsen var én af de heldige vindere af gevinster. Her fra butik Trekløver.

Se flere billeder fra medhjælperfesten på dette link. 

Annoncesponsor er: