Lotterispil i Låstrup 2017

Velkommen til lotterispil

i Låstrup Forsamlingshus.

hver fredag kl. 19.00

GODT NYTÅR:

Håber alle er kommet godt og trygt ind i det nye år. Vi har i 2016 ikke holdt ”juleferie”, og er rigtige glade for at også vore trofaste spillere har påskønnet det og mødt talrigt op både dagen før jul og dagen før nytårsaften.

I 2017 er der som sædvanlig banko, hver eneste fredag hele året kl. 19 i Låstrup Forsamlingshus – ja ganske som vi plejer.
Siden sidst:

Så er vinteren kommet og temperaturerne er faldet.
Året 2016 er slut og vi har i året solgt omkring 180 medlemskort, lidt færre end tidligere og desværre er gennemsnittet af deltagere til lotterispil også gået lidt ned.

Vi er dog fortrøstningsfulde, og håber på, at I vil tage naboen under armen, så vi fortsat kan afholde et attraktivt lotterispil i Låstrup forsamlingshus.

Med hensyn til kød gevinsterne har vi endnu ingen afklaring efter vor mangeårige leverandør Søndermarksslagteren er gået konkurs. Indtil afklaring vil medlemmer fra lotterispiludvalget udvælge og pakke kød fra Spar i Skals.

Bestyrelsen i Borup IF vil gerne takke alle for jeres opbakning i 2016 og håber på at se jer igen i 2017.

Vi vil også gerne sige tak til alle vores hjælpere, som vil bruge deres fredag aften på at hjælpe til lotterispil. Med venlig hilsen
Borup IF Bestyrelsen

HUSK: Ifølge vejrudsigten her i starten af januar, kan der den nærmeste tid forventes sne og frost. Skulle vejret blive helt umuligt, og er du i tvivl om spillet gennemføres, kan du ringe til lotterispiludvalgets medlemmer. Eventuel aflysning offentliggøres på w og facebook.

Der gøres opmærksom på, at dem, der har reserverede plader bedes huske, at aflevere dem i kassen igen.
HUSK på at man kun må skifte sine plader i pausen!

Med venlig hilsen

Borup I.F.

Se og del programmet på dette link. 

 

Annoncesponsor er: