Medhjælperfest for frivillige i Borup IF

Foto fra medhjælperfesten 2016. 

Den første lørdag i året inviterer Borup Idrætsforening traditionen tro de frivillige hjælpere til medhjælperfest i klubhuset. Den ene gang om året, er det bestyrelsen, der holder for og lader de frivillige hygge sig over en frokost og et par øl. Borup Idrætsforening har mange hjælpere og støtter i lokalsamfundet, og det er den indsats, der sættes i fokus ved det ene årlige arrangement. 

Det er primært medlemmerne af de faste udvalg under idrætsforeningen, der inviteres. F.eks. Lotterispiludvalget med hjælperne til det ugentlige spil, det er desuden, Økonomiudvalg, Præmiewhistudvalg, Byfestudvalget, de faste kantinehjælpere, hjælperne fra VFF Stadionkiosken, Teltudvalget, Fodboldudvalget, Ungdomstrænerne, Borups medlemmer af SUB88-udvalget, samt enkelte andre nøglepersoner og hjælpere, som alle har ydet en indsats ud over det sædvanlige. 

Invitationerne blev sendt ud midt i december, dels via mail og dels via Facebook/Messenger. Alle medlemmer af ovennævnte udvalg burde have modtaget en indbydelse. Skulle der sidde medlemmer af udvalgene, som ikke har set indbydelsen, så giv besked på info@borupif.dk, så indbydelsen kan genfremsendes. I år har vi inviteret 136 frivillige hjælpere, så der kan være sket fejl i registrering af mailadresser og indbydelserne kan for nogen være svære at finde i Facebook, hvis ikke der tidligere er korresponderet med Borup IF via det medie. Husk at melde dig til arrangementet, hvis du ønsker at deltage i arrangementet. 

I 2016 var der 2 cykelarrangementer ved Byfesten i Uge 26. Det var nye aktiviteter, der krævede mange hjælpere. Hjælperne fra cykelarrangementerne holdt i sommerferien deres eget hjælperarrangement ved en grillfest i klubhuset. Bestyrelsen valgte at holde et særskilt arrangement for cykelhjælperne, idet man samtidig ønskede at evaluere cykelarrangementerne. Derfor er cykelhjælperne ikke inviteret til medhjælperfesten i januar måned. 

Borup Idrætsforening ønsker alle øvrige hjælpere og medlemmer et godt nytår, og ser frem til gode timer i klubbens regi i den kommende sæson. Uden de mange hjælperes indsats, ville det slet ikke være muligt at drive en idrætsforening, som den vi driver i dag. 

Godt nytår 2017.

Se et par billeder fra sidste års arrangement på dette link. 

Annoncesponsor er: