Børnenes Byfest i Låstrup

  

Byfesten i Låstrup er ikke kun for voksne. Flere af ugens aktiviteter sigter direkte på familien eller på børnene alene.

Onsdag aften er børnenes byfest. Dels står menuen på pandekager lavet på alle tiders sjove pandekagemaskine, og dels er aktiviteterne centrereret om aktivering af børnene, når der er ”Kids Olympiske Lege” på programmet. Endelig er der krocketturnering, hvor både børn og voksne kan være med. Det er med andre ord krocket efter familiereglerne. Ikke noget med krav om énhåndsslag og andre regler, der gøre, at børn ikke kan være med.

”Kids Olympiske Lege” er sjove konkurrencer og lege, der er inspireret i Olympiaden, så hvem ved, hvilke sjove udfordringer børnene bliver udsat for. Ifølge programmet står den på Scooterbane, kæpheste og forhindringsbane for de mindste, mens de lidt større kan se frem til en konkurrence på battleballbanen. Ingen grund til at tvivle. det bliver sjovt, og det bliver i børnehøjde.

Vi skal se, om vi kan få den fantastiske automatiske pandekagemaskine til at bage pandekager til os. Pandekagemaskinen skal bare have en dunk pandekagedej, en flaske gas, og så skulle den gerne spytte pandekager ud i stride strømme. Gad vide, om børnene kan følge med til at få de mange pandekager spist.

 

Her ses pandekagemaskinen i brug på Borup Stadion i 2014 med hjælp fra Mark, Jan og Frederik. 

Det er ikke bare onsdag, der er fokus på børn. Tirsdag aften er der arrangeret en børnerute til Engtramperløbet 2017. Ruten er 2,5 km lang og starter kl. 1730. Det er gratis at deltage.

Se opslag om Engtramperløbet på dette link. 

Torsdag er der bilorienteringsløb for hele familien. Igen i år kan man købe bankoplader, og der er bankotal ved alle poster, så også børnene har noget at give sig til på hele turen.

Se opslag om Bilorienteringsløbet på dette link. 

Lørdag formiddag er der Farmerturnering, hvor der er krav om børn på bl.a. fodboldholdene, så også lørdag er der noget for børnene.

Se opslag om Farmerturneringen på dette link. 

Alle dage er legeplads og hoppepuden åben og der er traditionelt mange børn med til Byfesten, så det skal nok blive sjovt for børnene alle dagene.

Se hele ugens madplan på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: