Byfesten i Låstrup program torsdag

 

Traditionen tro vil der også i 2017 blive kørt bilorientering ved byfesten i Låstrup. Efter sidste års rekord deltagerantal med 30 biler ude at køre, vil vi igen i år lave en rute og poster, der gør at alle deltagerer, unge og ældre, store og små, kan få en dejlig tur rundt i vores skønne lokalområde, samtidig med, at der løses sjove opgaver på posterne.

Selvfølgelig vil der i år igen også være mulighed for at spille banko på vej rundt på ruten. Det giver lidt ekstra for børnene at holde styr på undervejs.

Kort og godt, så bliver det skide sjovt, folkeligt og fornøjeligt, nøjagtig som det skal være, når vi har byfest.

Vejrudsigten for i aften siger 0 millimeter regn fra kl. 1800-2400. Skulle der komme en enkelt byge, så er Byfestteltet klar til at rumme ekstra hygge og deltagere, så kom frisk og deltag i fællesskabet. 

Efter køretur og mentale udfordringer, er der grillfest i det nye byfesttelt. Der er mulighed for at købe en grillmenu på stedet. Lars Vetter og Niels Klausen står for at grille de steaks og pølser, der skal langes over disken. Med grillfeste er der også noget at komme efter for dem, som ikke skal ud at køre orienteringsløb.

 

Se opslag fra sidste års bilorienteringsløb på dette link. 

Se hele byfestens program på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: