Husk arbejdsdag i Borup Idrætsforening på mandag

Borup Idrætsforenings ordinære forårsarbejdsdag er traditionen tro Grundlovsdag, der i år er mandag den 5. juni. Det er i år sammenfaldende med 2. pinsedag og altså således allerede nu på mandag.

Programmet for dagen er fælles morgenmad i klubhuset kl. 0800. Programmet er rykket til tidligt på dagen, da hjælperne i år også har tilbud om at deltage i Friluftsgudstjeneste på Borup Hede kl. 1400 eller Indvielse af Kærby Bakke Shelterplads, kl. 1300. Ved at starte tidligt kan man lige nå at give et par timer med til idrætsforeningens arbejdsdag, og at deltage i de mere hyggelige arrangementer senere.

Dagens primære opgave er at få flyttet kølecontaineren, så der bliver plads til vores nye større byfesttelt. Samtidig skal læhegnet mellem kampbane og legeplads slankes. Der skal vaskes gamle sponsortavler og nye sættes op. Der skal ordnes grønne områder, hække klippes, ryddes op i boldskur og klubhus. Legepladsen skal ryddes op og gennemgås for farlige elementer. Der skal desuden bygges en kasse til legetøj. Endelig skal der forberedes et Sankt Hans Bål til den kommende Sankt Hans Aften.

Der er arbejdsopgaver til alle store og små, så tag bare hele familien med på stadion den dag. Det plejer at være hyggeligt at lave fælles opgaver, og der skal være plads til børnene undervejs.

Vel mødt til hyggelige arbejdstimer i Borup Idrætsforening.

Se link til tidligere arbejdsdag på dette link.

 

 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: