Referat kvindeserien Mejrup - SUB09

Nyt nederlag Til SUB09 damerne.

Sub 09 tabte i mandags den vigtige bundkamp i kvindeserien hjemme mod Mejrup med 3-1. En kamp der længe lå og vippede, men trods alt en fortjent sejr til Mejrup. Med sejren overhalede Mejrup Sub damerne, der nu ligger på sidstepladsen, og dermed stor fare for nedrykning til jyllandsserien.

Efter en god Mejrup start kom Sub damerne godt med, og efter 9 minutter kom holdet foran på et pragtmål. Anne Katrine Mikkelsen fandt Gitte Thorsager langt oppe af banen. Gitte spillede Ida Gundersen, der tog et træk og hamrede bolden i mål via stolpen. For første gang i lang tid var holdet endelig foran i en kamp.

Den status holdt desværre ikke så længe, for kort efter var der en situation foran SUBs mål, hvor bolden ikke rigtigt blev clearet væk. En Mejrup spiller tog chancen og hamrede bolden i mål efter 15 minutter. Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage og SUB damerne var godt med og spillede deres bedste spil længe. Dog var det Mejrup, der kom til et par store chancer, men et par pragt redninger af Sanne Pedersen i målet holdt stillingen på 1-1 til pausen.

I 2. halvleg kom SUB09 ikke rigtigt ud af starthullerne og Mejrup overtog spillet. Mejrup havde flere chancer, som blev sparket langt over målet. SUB kommer ikke rigtigt til noget, og fik ikke hold i bolden, når de havde chancen. Lige som SUB damerne var begyndt at håbe, at det kunne blive til et trods alt acceptabel remis, tog en Mejrup spiller chancen ude fra og hamre bolden ind til 2-1 efter 80 minutter. SUB prøvede at fremskaffe en udligning, men i stedet er det Mejrup, der dybt inde i overtiden slog sejren fast til 3-1.

Træner Flemming Lund udtalte, at SUB endnu en gang var vi ramt på skadefronten på flere af holdets nøglespillere, hvorfor holdet måtte ty til 3 15 årig piger og 2 oldgirls i start opstillingen. Trods det, syntes træneren, at SUB var godt med og alle ydede det de kunne. Faktisk spillede SUB en udemærket kamp. Holdet må dog erkende, at det er ikke er nok i kvindeserien. Mejrup var trods deres placering et godt spillende hold og vandt fortjent. Vi har det ene ben i jyllandsserien nu. Men vil da for følge chancen de sidste 2 kampe.

Målmanden Sanne Pedersen blev kåret som dagens spiller.