Referat Serie 3 Viborg Nørremarken - Borup IF

Borup tæt på at sikre sig en ny sæson i serie 3.

Efter Borup IFs uhyre vigtige kamp i Viborg 2. pinse dag er Borup tæt på at have sikret sig endnu en sæson i serie 3, da holdet vandt 1-0 over Viborg Nørremarken. Der er fortsat en teoretisk chance for at holdet kan blive overhalet, hvis Borup taber begge sine sidste kampe, og Skive IK vinder begge sine sidste kampe. Sker det, kommer de 2 hold til at ligge á point i kampen om nedrykning.

Borup er kommet ind i en stabil periode, hvor der i de seneste 6 kampe kun er lukket 3 mål ind. Hvis der nu bygges på i det offensive, så ser det fornuftigt ud.

Kampen i Viborg Nørremarken var et godt eksempel på, at holdet står godt defensivt. I hele første halvleg holdt Borup nærmest Viborg Nørremarken fra at få en eneste chance. Borup holdt fornuftigt fat i bolden, men fik til gengæld heller ikke selv skabt så meget. Peter lund havde en halv chance, men måltavlen viste 0-0 ved pausen.

Anden halvleg startede med Viborg Nørremarkens første og vel nærmeste eneste chance i kampen, men den chance blev reddet af en velspillende Christian Mønsted i Borups mål.

I det 15. minut kom Borup foran, da Tobias Sloth sendte et frispark ind over feltet, hvor Frederik Hvid fik fat i den, driblede sig fri og sendte den i mål med et tørt spark. Borup var derefter oven på og fik endnu et par halve chancer ved indskiftede spillere. Thomas Overby, der fik come back havde en chance og debutanten Oliver Lytzen havde en chance. Borup var dog mest farlige ved nogle giftige hjørnespark. Viborg Nørremarken prøvede med lange bolde frem til deres høje angriber, men Borup forsvaret holdt fast, og holdet sikrede sig den vigtige sejr.

Frederik hvid kåret som dagens spiller.

Næste kamp spilles hjemme fredag den 9. juni kl. 1900 mod Hersom/Bjerregrav IF

Sejren fejret på behørig vis i omklædningsrummet. Her Anders Tougård og Frank Tylstrup