Serie 3 sidste hjemmekamp i foråret fredag

Så er det unge Borup serie 3 hold klar til sæsonens sidste hjemmekamp i foråret, hvor vi møder Hersom/Bjerregrav. Dagens modstander ligger på en delt 2. plads med 23 point. Oprykning i puljen er dog afgjort, idet Stoholm har gjort rent bord og indtil videre vundet 11 kampe og spillet 1 uafgjort 0-0 på Borup stadion. I forårets første kamp i Bjerregrav spillede det unge Borup hold en fornuftig kamp, men 2 foræringer det 5. og 28. minut afgjorde kampen, som Hersom/Bjerregrav vandt med 2-0. Resten af kampen kæmpede Borup for at komme ind i kampen, men Hersom/Bjerregrav var simpelthen for stærke i defensiven til at der blev reel spænding om resultatet.
Måske stærkeste opstilling i dag, idet holdet dog må undvære Simon Andersen der er ude resten af foråret på grund af sygdom og Mads Tougaard der er på arbejde i København. Tilbage er så Lars Tougaard der er hjemkommet fra udlandsrejse. Ellers er holdet det samme som har gjort det fint de seneste kampe og senest hentede en sejr i Viborg Nørremarken efter en fin indsats..
Efter mandagens sejr i Viborg Nørremarken har vi i dag muligheden for med et uafgjort resultat definitivt, at sikre en ny sæson i serie 3. En uafgjort eller sejr vil give selvtillid og ro til den sidste svære udekamp mod også nedrykningstruede Mønsted.
Så selvfølgelig er Borup mandskabet opsat på at hente det nødvendige point og med den gejst og tro på sejr, som kendetegner holdet her på Borup stadion ser vi frem til en spændende og velspillet kamp.
Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se aftenens holdopstilling på dette link. 

Da det er forårets sidste hjemmekamp, trækkes der lod om forårets hovedpræmie i kamppausen. Line har repareret vores lydanlæg ved arbejdsdagen i mandags, så nu vil vinderne igen blive råbt op i højttaleranlægget. Dagens præmier er:

- Gavekort pålydende kr. 900,- til Hjarbæk Fjord Golfcenter

- Vingave sponseret af Ulbjerg Smede og VVS

- 2 fodboldbilletter til Viborgs første hjemmekamp i 1. division efter sommerferien

- 2 fodboldbilletter til Viborgs første hjemmekamp i 1. division efter sommerferien

Vi opfordrer alle til at komme og støtte vores unge herrehold i denne vigtige kamp. 

Annoncesponsor for dette opslag er: