Hjemmekamp på Borup Stadion lørdag den 6. maj kl. 1600

Hjemmekamp i Borup Idrætsforening

Lørdag den 6. maj spiller Borup Idrætsforening serie 3 herrer hjemmekamp på Borup Stadion i Låstrup kl. 1600. Modstanderen er Mønsted IF, som Borup If kan og vil slå på fodboldbanen. Kom og støt vores unge herrehold, så der igen kan komme point på kontoen.

Vejret ser ud til at blive rigtigt fodboldvejr, så vi tænder vi op i grillen, og der er mulighed for at købe en grillpølse med brød for 20,- kroner. Der sælges på vanlig vis øl og sodavand i kantinen i klubhuset.

I kamppausen trækkes der lod om målaktiegevinster til 2017 målaktieindehaverne. Der trækkes lørdag lod om en fritidsjakke sponseret af Tømrer og Snedkerfirma Jørgen Nielsen, samt en vingave sponseret af Ulbjerg Smede og VVS. Der trækkes desuden lod om 2 x 2 superligabilletter til Viborg FFs næste hjemmekamp i Superligaen. Kampen er ikke fastlagt endnu, men vinderne får direkte besked, når informationerne modtages.

Måske weekendens mulighed for at give fruen et forskud på morsdagsgaven, ved at invitere på en pølsemenu og en god fodboldoplevelse på Borup Stadion.

Se og udskriv Kampprogram på dette link. 

Se holdopstilling på dette link

Annoncesponsor for dette opslag er: