Kryds i kalenderen til arbejdsdage i Borup IF

Vi håber på godt vejr og god opbakning til arbejdsdagene som på dette foto i 2015.

Kryds i kalenderen

Byfesten i Låstrup nærmer sig og snart er det uge 26, hvor byfesten løber af stablen. De forskellige arbejdsgrupper og udvalg arbejder i øjeblikket på højtryk for at få udsmykning, udklædning og arrangementer på plads til programmet. Årets program offentliggøres snart på Borup Idrætsforenings hjemmeside, så følg med her.

Foreløbig er det tid at få sat nogle krydser i kalenderen til forskellige arbejdsdage af kortere eller længere varighed.

Første korte arbejdsdag er prøveopstilling af vores nye byfesttelt. Det sker torsdag den 25. maj kl. 0900. Hjælpere, der vil give en hånd med skal give besked på info@borupif.dk eller på facebook til Borup IF.

Borup Idrætsforenings ordinære forårsarbejdsdag er traditionen tro Grundlovsdag, der i år er mandag den 5. juni. Her mødes hjælperne til fælles morgenmad kl. 0800 i klubhuset. Dagens primære opgave er at få flyttet kølecontaineren, så der bliver plads til vores nye større byfesttelt. Samtidig skal læhegnet mellem kampbane og legeplads slankes. Der skal vaskes gamle sponsortavler og nye sættes op. Der skal ordnes grønne områder, hække klippes, ryddes op i boldskur og klubhus. Legepladsen skal ryddes op og gennemgås for farlige elementer. Der skal desuden bygges en kasse til legetøj. Endelig skal der forberedes et Sankt Hans Bål til den kommende Sankt Hans Aften. Der er arbejdsopgaver til alle store og små, så tag bare hele familien med på stadion den dag.

Tredje arbejdsdag er opsætning af byfestteltet søndag den 18. juni kl. 1000. Vi har fået nyt telt, så gulvet skal tilpasses og der skal fortsat sættes et køkken op. Nu indenfor i teltet. Der bliver også på denne dag mulighed for arbejdsopgaver til store og små.

Der kommer mere information om de enkelte arbejdsdage på hjemmesiden.

Ud over arbejdsdagene er det også ved at være tid til at forberede årets Farmerturnering, der afvikles lørdag den 1. juli om formiddagen. Byfestens tema er ”Olympiade”, så det er nu der skal tænkes kreativt til udklædning til optoget, inden Farmerturneringen. Holdlederne er de samme som sidste år. De vil snarrest blive orienteret om, hvilke hold de skal stille med i år.

Se Billeder fra en tidligere arbejdsdag på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: