Prøverejsning af nyt byfesttelt i Låstrup

Torsdag den 25. maj mødtes en håndfuld frivillige på Risgården I/S for at lave prøverejsning af Borup Idrætsforenings nye byfesttelt. Risgården par sponseret en del af det nye byfesttelt. Ejeren holder i komende weekend en større fest, så derfor fik han lov til at prøve at opstille teltet, så teltudvalg og frivillige kan gøre deres første erfaringer med teltet. 

Det nye telt fra Kibæk Pressenning er 12 meter bredt og 24 meter langt. Det kan sættes op i kortere udgaver á 3 meter på 12 meters bredde. Derfor er der langt større fleksibilitet og bedre muligheder med det nye telt. 

Prøveopsætningen gik over al forventning. Flere fra teltudvalg, bestyrelse og andre frivillige fik hurtigt lært, hvordan stænger og teltdug skal vende. Nogle gange skal man prøve det umulige, inden tingene falder i hak. Det gjaldt også denne prøveopsætning. Til gengæld ved de frivillige nu, hvad de skal være opmærksomme på, når teltet skal rejses, og ikke mindst, hvordan tingene lettest håndteres ved arbejdsdagen den 18. juni, når teltet skal rejses til byfesten i uge 26. 

De 2 gamle byfesttelte, som ikke længere har kunnet godkendes til offentlige fester, som f.eks. byfesten i Låstrup, er nu solgt til private. 

Tak til Risgården for lån af laden til teltet og selvfølgelig tak for det fine sponsorat. Desuden tak til de mange frivillige, som igen en gang beredvilligt delte ud af deres frivillige timer i Idrætsforeningens tjeneste. 

Se alle billederne fra prøveopstillingen på dette link. 

Stort - stort - stort telt med rigtige mange gode fester i Låstrup foran sig. 

Annoncesponsor for dette opslag er: