Referat kvindeserie vest SUB09 - Romalt IF

Referat SUB 09 – Romalt IF- Torsdag den 11. maj

Resultat: 1–5 (0-1)

13: Straffe.:    0 -1

58.:                0- 2                                                            

60.:                1 -2                                    

70.:                1 -3                                                                            

82.:                1 -4                                                                 

87.:                1 -5

Torsdag den 11. maj tog SUB 09 imod Romalt IF på Borup Stadion i Låstrup.

I en kamp, hvor SUB på forhånd kendte alle parameter for succes, var det naturligvis en gigantisk skuffelse at måtte indkassere et: 1 - 5 nederlag.

SUB09 var på forhånd klar over Romalt styrker, og havde også inden kampen fundet, det rigtige sted, at sætte vores angreb ind mod dem. Vi vidste, det handlede om at spille med tålmodighed, få tempoet trukket lidt ud af kampen for at holde Romalt fra de store chancer. Planen var, at SUB09 derefter selv skulle slå til på de muligheder, som holdet vidste ville komme i løbet af kampen.  Dette lykkedes også et stykke hen ad vejen. Specielt den første time spillede SUB09 med den tålmodighed og disciplin, der er påkrævet i alt holdsport, men så gik det desværre heller ikke længere. Efter den første time gik SUB fuldstændig over i enkeltmandspræstationer, og det holder ikke mod et hold som Romalt IF. Romalt satte en række mål ind, og SUB fik en lille trøst ved et enligt mål fra Sara Just Poulsen efter 58 minutures spil.

Valget af kampens spiller blev delt mellem Ida Velling og Chalotte Kjølhede med 3 stemmer til, hver.

Træneren vurderer, at der skal skrabes yderligere 8-10 mål sammen, hvis holdet skal blive i kvindeserien efter forårssæsonen, og det er trænerens vurdering, at det kommer til at kræve en større træningsindsats af SUB-spillerne.