Referat kvindeserien SUB09 - Aalborg Freja

SUB 09 damerne tabte onsdagens hjemmekampen mod Aalborg Freja med hele 4-0.

Det var en kamp som Aalborg Freja chokstartede med et mål allerede efter 4 minutter og igen efter 9 minutter. Med hurtigt spil på kanterne snød de effektivt SUB09s forsvar, og kunne efterfølgende score fra nært hold.

Denne start var svær at komme sig over og Aalborg Freja styrede total spillet, og scorede også til 3-0 mod målmand Sanne Pedersen, der i kampen fik come back, da Line Møller er ude efter at være opereret i begge øjne. SUB damerne kom bedre med i slutningen af halvlegen, men uden rigtigt at komme til chancer.

I pausen blev der snakket om, at holdet skulle stå tættere på Aalborg Frejas hurtige angriber, og man kom da også langt bedre med i 2. halvleg. Selv om SUB09 var bedre med i kampen, blev det alligevel til 4-0 efter 60 minutters spil. SUB09 kom længere frem på banen, og fik også enkelte afslutninger. Den største chance kom til Gitte Thorsager (der også gjorde come back) efter et mønstre angreb. Hendes forsøg strøg dog lige forbi mål, og tættere på kom holdet ikke. Det sluttede pænt, så der er alligevel noget positivt at bygge videre på i de kommende kampe.

Det ser efterhånden ud til, at SUB09 skal ud i en afgørende kamp om puljens sidsteplads mod Mejrup 2. pinsedag hjemme på Ulbjerg Stadion. I øjeblikket ser det ud til, at der kun bliver én nedrykker til Jyllandsserien fra puljen, så der er noget at kæmpe for.

Træner Flemming lund udtaler, at holdet er utroligt hårdt ramt af skader i øjeblikket. Ærgerligt, hvis det skal få indflydelse på hele næste sæson på grund af en nedrykning. Holdet lider under disse omstændigheder, men træneren noterede sig, at han samtidig er yderst tilfreds med at de resterende spillere, der gør, hvad de kan.