Referat Kvindeserien Vorup - SUB09

Resultat 4–1 (2-0)

I en kamp, hvor Vorup havde de største chancer og også endte med en 4–1 sejer til slut. Var det alligevel et lidt skuffet SUB mandskab, der gik fra banen. Mange af de ting, de var aftalt inden kampen fungerede, men alligevel var det som om, der lige manglede det sidste held og dygtighed for at få Vorup farlige offensiv afvist, ligeledes manglede den afgørende aflevering i et ellers glimrende opspil for at blive rigtig farlige foran Vorups mål.
Efter 24 minutters spil opstod kampens første chance til Vorup, da et indlæg ramte modsatte stolpe og bolden havnede ved en helt fri Vorupspiller, der dog sendte bolden over mål. Kun 2 minutter senere løb Vorups hurtige kantspiller gennem SUB forsvaret og score til 1-0 Efter 31 minutters spil, laver Anne- Kathrine Mikkelsen et lille frispark midt på banen, kampens dommer dømmer korrekt fordel til Vorup.

Det snød resten af SUB forsvaret, der blev overløbet til Vorups 2. scoring. Efterfølgende modtog Anne- Katrine Mikkelsen et meget tyndt gul kort. Sub hold dog stand de ti minutter og gik til halvleg bagud 2 – 0
I pausen var, der enighed om der stadig var en rimelig mulighed for at komme hjem med point. Det var derfor noget af en bet, da Vorup kom på 3 -0 2. halvlegs 1. minut. En fin afslutning, der tog undersiden af overliggeren og gik i mål. Sub forsatte med det gode spil, men det var alligevel Vorup, der endte med at lave alle mål. 5 minutter efter de var kommet foran 3-0 lavede de selvmål til 3- 1. Kampens sidste scoring kom efter et indlæg fra højre kant, der blev lagt hårdt i feltet, hvor en Vorup spiller kom først på bolden og sendte den sikkert ind til 4 – 1.

Valget af kampens spiller faldt på Anne-Katrine Mikkelsen.