Referat serie 3 Borup IF - Mønsted IF

Vigtigt sejr til Borup

Borups serie 3 herrer fik i lørdags en vigtigt sejr, da holdet hjemme vandt 2-0 over Mønsted.

Dermed kravlede holdet op på puljens 5. plads, her hvor første spillerunde i forårssæsonen er spillet færdig.

Holdene ligger dog utroligt tæt i den nederste halvdel af puljen, så intet er afgjort endnu.

Lørdagens kamp hang ikke rigtig sammen for Borup, og Mønsted kunne sagtens have bragt sig foran med et par mål i 1 halvleg. Mønsted havde ikke heldet med sig, så det gik ikke så galt.

Stærkt målmandsspil af Christian Mønsted i Borup målet, var stærkt medvirkende til den realitet. Christian Mønsted reddede blandt andet en friløber og hindrede en oplagt scoringsmulighed for Mønsted, og han havde også hjælp fra stolpen. Heldet var på Borups side i første halvleg.

Ca. 10 minutter inde i kampen, kom Borup ellers i overtal, da Mønsteds Målmand i kanten af feltet tydeligt standsede ved kridtstregen, rakte ud efter bolden og tog den til sig. Dermed frarøvede han Borup en god chance. Det kostede ham 10 minutters tænkepause.

Borup kom ikke til de store chancer, men fightede dog så godt, at der stod 0-0 ved pausen.

I anden halvleg var billedet det samme, Mønsted kom til gode chancer, som kampens bedste spiller Christian Mønsted tog sig af. Langsomt arbejdede Borup sig ind i opgøret og efter 60 minutter fik Mønsted et gult kort og endelig efter 67 minutter kom hjemmeholdet i front. Kim Hermansen headede flot Christian Maliks hjørnespark i mål til stor jubel for de 70 tilskuere på stadion.

Mønsted forsøgte og forsøgte også hjulpet af en 10 minutters udvisning til Anders Tougård. Borupforsvaret holdte dog stand og 4 minutter inden slutfløjt kunne indskiftede Mike Lybæk afgøre kampen, da han efter vending på en tallerken sendte en jordflugter mod det lange hjørne. Til stor forundring for Mønsteds forsvar og publikum sad skuddet lige inden for stolpen. Således foran 2-0 var kampen reelt afgjort.

Kampen sluttede med et nyt gult kort til Mønsted. Det havde dog ingen reel betydning for de 3 points havde hjemmeholdet sat sig på.

Det var god opbakning til kampen med 70 tilskuere fortrinsvis fra hjemmepublikum. Søren Bach Møller grillede i anledning af det fantastiske fodboldvejr pølser på grillen.

Serie 3 dynamitpulje:

Med sejren kunne Borup IF endelig sætte 3 point ind på kontoen i dynamitregnskabet. Alle 4 hold i dynamitpuljen har nu spillet 3 kampe. Stoholm IF har gjort rent bord med fuldt hus. De har således 9 point og ligger klart i spidsen og må være favorit til at vinde puljen. Sparkær IF, Mønsted IF og Borup IF har alle 3 point.

Dagens spiller for Borup IF blev efter kampen udnævnt af modstanderholdets træner. Helt fortjent blev det målmand Christian Mønsted, der for Borup blev kampens spiller, mens Borups træner Niels Klausen udtog Mads Langhoff Jensen som kampens spiller for Mønsted.

En af reglerne i dynamitpuljen er, at taberholdet giver en kasse øl til deling efter kampen. Mønsted måtte frem med læderet og gav øl, som blev delt på pladsen uden for klubhuset.

Borups næste kamp er mod topholdet Stoholm IF. Det er på hjemmebane den 13. maj kl. 1600.