Referat serie 3 Sparkær IF - Borup IF

Ærgerlig nederlag til Borup

Borup serie 3 fik et ærgerlig nederlag i Sparkær, da hjemmeholdet vandt lørdagens kamp 1-0. Det skete i en kamp, hvor der ikke var noget at skrive hjem om.

Borupholdet var bestemt ikke oppe og ringe spillemæssigt, men følte alligevel, at man burde have fået det ene point. Det ene point var også tæt på, da holdet lige inden slutfløjt havde bolden på mållinjen. Efter godt pres forsøgte Borup sig med et skud på mål. Bolden snittede undervejs en Sparkær forsvarer og var på vej i mål. Borupspillerne mente, at bolden var i mål, men bolden blev sparket væk af en forsvarer, og dommerens fløjte forblev tavs. Her kunne en mållinjedommer eller målteknik have været på sin plads.

Spillet hang ikke rigtig sammen for Borup, hvilket faktisk også kunne beskrive Sparkærs spil. Sparkær havde ellers lagt ud med en god chance, da de ramte overliggeren med et skud, som den vikarende målmand Kaare Elkjær havde styr på. Sparkær følte sig snydt for et straffespark. Det samme gjorde Borup i den modsatte ende, da Lasse Braad blev væltede i feltet. Straffesparkene hang ikke på træerne. Det blev derimod til at frispark til Borup, da der blev begået et groft frispark mod ham. Det burde helt klart have kostet et gult kort. I stedet måtte Lasse udgå og det tog det sidste brod af Borup angrebet. Frank Tylstrup sendte det efterfølgende frispark på overliggeren. 0-0 stod der på måltavlen ved pausen.

I anden halvleg faldt kvaliteten om muligt endnu mere. Sparkær havde et godt forsøg, som Kaare Elkjær flot tog sig af, men også indskiftede Kenni Elkjær havde et forsøg langt ude fra. Kenni var ved at snyde alt og alle, men bolden endte ikke i målet. I det 75. minut fik Sparkær et gult kort og Borup havde bolden meget uden at blive farlige. I kampens 83 minut tog en Sparkær angriber en dribletur, som Borup forsvaret burde have stoppet, men pludselig var han alene igennem og kunne nemt passere Kaare Elkjær. 1-0 til hjemmeholdet. Borup pressede på til sidst og som tidligere nævnt uden det nødvendige held.

Selv om resultaterne i puljen var ok, så røg holdet under stregen igen. Så de næste par kampe mod Sdr. Rind på tirsdag og Skive på lørdag skal give points på kontoen.

Christian Malik blev kåret af dynamit puljen til Borups bedste. I Borups interne valg blev det Kaare Elkjær, der løb med æren.

Foto lånt fra Fjends Cup hjemmesiden.

Se også Sparkærs referat fra kampen på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: