Referat serie 6 Gedsted-Fjelsø FF - Borup IF

Borup serie 6 tilbage på sporet

Efter godt 14 dages kamppausen skulle Borup serie 6 igen i kamp efter det smertelige nederlag på 8-0 til Klejtrup. Vi er nu midtvejs og det er blevet til 2 sejre og 3 nederlag, med en samlet målscore på -15, hvilket vurderes som over forventning for det stærkt prøvede mandskab.

Til dagens kamp mod Gedsted/Fjelsø, som Borup vandt 3-1 over i 1. runde, har holdleder Kenni Elkjær, haft stor besvær med stille hold. Ca. 35 blev spurgt og det gav nedenstående holdopstilling. Mikkel Vad blev genvalgt til målmandsposten og Holdleder Kenni Elkjær er flyttet LANGT væk fra den centrale midtbane og ned i forsvaret, hvor han nok hører hjemme. Til kampen havde holdlederen også fået bermudatrekanten Aske, Martin og Rasmus til rådighed.

Referat

Kampen startede skidt for Borup, som i de første 10 min. slet ikke var klar. Det resulterede i to GIGA chancer til Gedsted, bl.a. skud på overlægger. Herefter får Kenni og Simon lidt bedre fat i midterforsvaret og Kaspar og Emil får lukket godt af for kanterne, som er nogle små hurtige folk fra Eritrea, som Gedsted har fået på holdet. Indimellem kommer Gedsted til lidt skudchancer, men ikke noget som klassekeeper Mikkel Vad ikke får lukket ned for. I forhold til sidste kamp har Mikkel virkelig forbedret sig. Faktisk blev der efter kampen snakket om Mikkel kunne have taget præstationsfremmende midler. Dette kunne dog ikke bevises, da Mikkel nægtede at aflevere en urinprøve. 1. halvleg går ikke så godt for Borups offensiv. Martin, Neder og Rasmus bliver egentlig mandsopdækket og Borup får slet ikke flow i kantspillet, som de gerne vil. Borup har et par situationer, hvor bolden bliver spillet op på Klaus Palmelund, men som hurtigt bliver presset, hvorfor han ikke rigtig kommer til noget. 1. halvleg ender 0-0.

I Pausen bliver der snakket om, hvordan Borup får mere ud af kanterne og de bliver enige om at fortsætte og satse på at kører dem træt – JA, det er noget Borup serie 6 kan 😊 Og faktisk lykkedes det. Aske får tilkæmpet sig bolden på midten og spiller ud til Martin, som så udfordrer sin kant, som Martin nu gør, kommer til baglinjen og ligger bolden ind over. Den flyver lige præcis over målmanden og ind i brystet på Neder, som gør det til 1-0. JA TAK. Herefter vælger Aske at sætte sig selv i syvende gear. Han får bolden på midten, drøner op, dribler lige et par folk, kommer til baglinjen og spiller så skråt tilbage til Neder, som bare skal sætte foden på. Flot mål og super præstation af Aske. 2-0 til Borup. I den 65. min. vil Klaus også leje med. Efter et indlæg fra Martin side, ender bolden hos Klaus, som desværre for ham, for den banket på overlæggeren. ØV – Borup vil så gerne have gang i ham Klaus ”Bendtner”, men det kommer nok 😊 Det stod ikke Borup på det hele i 2. halvleg – Det skyldes bare, at alle Gedsteds store chancer i 2. halvleg, piller Mikkel. Dog havde Mikkel ikke nogen chance på et super drøn, som Gedsted fårr sparket ind midt ude for feltet. Kenni er lidt for passiv i at gå op og genere og gedstedspilleren får god tid til af sparke bolden perfekt og helt ud til den ene stolpe. Flot langskudsmål. Nu steg presset lidt på Borup, for Gedsted kunne lugte point. Holdleder Kenni Elkjær vælger så at skifte Mads Grønlænder ind i angrebet, for at se om han kunne trække lidt modspillere til sig. Den kunne han ikke, men til gengæld tager han et super godt hjørnespark, som Simon header ind over målmanden til 3-1, som også blev kampens resultat. Første udebanesejr til serie 6 og den tredje ”3-1 sejr” i år.

Kampens Spiller

Hold da op hvor strålelede Holdleder Kenni Elkjær op af begejstring efter kampen. Mikkel Vad havde stået en brandkamp og pillet alt undtagen det flotte langskudsmål. Martin og Rasmus blev bragt gevaldigt mere i spil i anden halvleg og var en konstant trussel mod Gedsteds forsvarskæde med gode 1-mod-1-situationer og præcise indlæg. Kaspar og Emil, som får lukket fuldstændig ned for Gedsteds kanter, Simon tager fuldstændig styringen som anfører og flytter flot spillet frem fra midterforsvaret og Lars M rydder op på midten. Alle var de i betragtning til kampens spiller, men særligt var det én spiller som bare kæmpede røven ud af bukserne: Aske. Han var her, der og alle vegne. Han får bragt kanterne i spil og laver selv assist til Neder på 2-0 målet. Han kommer hjem og forsvarer. Skide godt spillet af Aske, som ender med at tage titlen som kampens spiller J

Dagens Skader:

Helt utroligt var det INGEN skader i dag og det blev ikke engang nødvendigt at bringer Tonny Hermansen i spil. Tonny havde udtalt inden kampen, at han gerne ville spares hvis muligt, da han skal holde til resten af ugens kampe på diverse hold for oldboys-, master-  veteraner og u/70. Tak for hjælpen til Tonny med at stå 13. mand