Serie 3 hjemmekamp mod Stoholm IF lørdag

Lørdag den 13. maj kl. 1600 spiller Borup Idrætsforening serie 3 herrer hjemmekamp på Borup Stadion i Låstrup. Dagens modstander er puljens tophold Stoholm IF, der med 21 point i 7 kampe har scoret fuldt hus. Stoholm har en målscore på ikke mindre end 29-6. Mere end 3 mål scoret i hver kamp er da en statistik, der er til at tage og føle på. Stoholm på inden kampen anses for at være favoritter til at vinde kampen. 

Der er med andre ord mulighed for at se Borup tage kampen op med et godt fodboldhold, og der bliver helt sikkert mulighed for at få sig en god fodboldoplevelse på stadion. Kom ud af hullerne og støt vores drenge i den svære kamp. 

I kampens pause bliver der traditionen tro udtrukket målaktiepræmier fra vores sponsorer til målaktieindehaverne 2017. Der trækkes lod om et børnefritidssæt sponseret af Tømrer- og snedkerfirma Jørgen Nielsen, en vingave og 2 x 2 billetter til Viborg FFs næste superligafodboldkamp mod enten Esbjerg eller AGF. Kampen er endnu ikke fastlagt, men bliver enten den 20.maj, kl. 1830 eller den 22. maj kl. 1900. 

Se holdopstilling for Borup IF på dette link.