Trådt i Borup Idrætsforenings tjeneste - VFF-Kiosken

Foto af de frivillige i Borup IF - Kiosken søndag den 30. april 2017. Hertil kom Kurt Elkjær, der var ansvarlig på dagen samt griller og runner, travlt optaget af at grille pølser, så de var varme, kunne knække og ikke var brankede. 

Frivilligt arbejde i din lokale idrætsforening og med i et fællesskab - To sider af samme sag. 

Hver uge gør mange frivillige en stor indsats for at tjene penge til Borup Idrætsforenings arbejde for at kunne stille gode faciliteter og aktiviteter til rådighed for vores aktive medlemmer og gæster. Én af de aktiviteter er at passe Kiosk 6 på Energi Viborg Arena til alle VFFs hjemmekampe i Superligaen og til de landskampe, der lægges på stadion i Viborg.

Hver gang der er hjemmekamp stiller medlemmerne talrigt op for at give en hånd med. Borup stiller 12-15 mand til opgaven. Alle møder i god tid inden kampen og lægger 3-4 timers frivilligt arbejde for VFF. Hjælperne får ikke betaling for sit arbejde, men det gør Borup Idrætsforening, der bruger pengene til at give vores medlemmer gode forhold hjemme i klubben. Hvert år giver VFF kiosken en klækkelig sum penge til vores klubkasse, så de frivilliges hjælp er uvurderlig for klubben.

Faktisk er det ikke bare en sur pligt at stå i kiosken. De frivillige hjælpere hygger sig og går en god snak. Der bliver også plads til en gratis pølse og sodavand på lægterne, og så er det samtidig sjovt, at få det hele til at fungere, og at give kunderne en god betjening. De frivillige sætter en ære i, at kunderne får en god oplevelse på stadion.

Kiosk 6 eller ”Seks Kiosken”, som Kurt Elkjær kalder den har et godt renomé blandt kunderne på Viborg Stadion. Borups frivillige er bare gode til at få ting fra hånden, og der bliver til nogle kampe langet over 500 store pølser over disken og dertil op til 15 fustager øl. Foruden kaffe, varm cacao, Guldbare og sodavand.

Borup Idrætsforening stiller dertil med en ”griller” og en hjælper til at løbe med pølser til Kiosk 6 og Kiosk 7. Borups griller passer nemlig både Kiosk 6 på øst-tribunen ved indgangen nærmest Biografen og Kiosk 7 på syd-tribunen, hvor VFF Fan-zone findes.

De frivillige som har stået fast i VFF kiosken bliver inviteret med til den årlige medhjælperfest i klubhuset den første weekend i januar måned. Her takkes de frivillige, når bestyrelsen arrangere hygge og smørrebrød for hjælperne.

Har du et par frivillige timer til overs, og kunne du tænke dig at deltage i det fælleskab, som opstår omkring det frivillige arbejde i Borup Idrætsforening, så send en besked på info@borupif.dk eller meld ind på Facebookgruppen "Kiosk 6 Borup Kiosken"

Tak til de mange frivillige, der gør det muligt at holde en idrætsforening som Borup i en lille by som Låstrup.

I optakten til første halvleg begyndte de første kunder at indfinde sig ved disken. Selvfølgelig til god og serviceminded betjening. 

De første kunder har fået serveret og indtager "Store Claus" pølser ved kioskens caféborde. 

Annoncesponsor for dette opslag er: