Referat Borup IF - ØK

Referat - Borup If - ØK

Borups første rigtige træningskamp i foråret 2017 var et møde mod Øks serie 4 hold den 18. februar.

Kampen blev spillet på kunstgræs i Skive, hvor vi egentlig selv syntes, at vi var kommet i god tid. Det varede lige til dommeren kom ind til os og sagde at kampen gik i gang om 15 min. Niels Klausen havde taget fejl af kampstart kl.13.00 og 14.00. Så det betød ikke så meget opvarmning inden kampen blev sat i gang.

Det var dog ikke til at se, da kampen gik i gang. Det var primært Borup, der pressede på, og kom til en del chancer, bolden ville dog ikke ind. ØK kom ikke frem til det store, hvor der var lukket rimelig godt af i Borups defensiv. Så resultatet af 1.halveg forblev 0-0

Fra anden halvlegs start var det igen Borup, der var kontrollerende og ikke gav meget væk. I det 60. minut blev der skiftet lidt rundt på pladserne, som bl.a. betød at Frederik Hvid blev sendt på toppen, og det skulle vise sig at være en god idé. Han skulle dog lige skyde sig varm med en afbrænder i sidenettet, hvor han ellers kom fint igennem på kanten.

Frederik dukkede op igen i det 70. minut på et fremragende indlæg fra højre kanten, hvor Frederik hættede den over målmanden i kassen.

Herefter lagde ØK sig længere frem på banen, og det skulle vise sig at give pote, da Borup prøvede sig med et opspil fra Christian Mønsted i målet, ligger han en aflevering ud til Lars Tougaard, som bliver hårdt presset af en ØK-mand, som snupper bolden fra ham, og smækker den ind bag en chanceløs Christian Mønsted.

Så slut resultatet blev 1-1 i en kamp, hvor der blev brugt en masse spillere, og alle fik en masse gode meter i benene, og spillet flød til tider, hvor der blev vist gode takter.

Annoncesponsor for dette opslag er: