Referater serie 3 Borup IF mod Foulum og Ravnsbjerg-Løgstrup

Efter det flotte 1-1 resultat mod Viborg Søndermarken har Borup serie 3 spillet 2 hjemmekampe i træk. Begge kampe var henlagt til træningsbanen på grund af de store mængder regn, der er faldet her i efteråret. Om det er banen der har gjort det vides ikke, men det er ikke det samme for hverken spillere eller publikum at rykke på træningsbanen på denne tid af året, så derfor har gejsten og spillet måske heller ikke levet op til det forventelige. Begge kampe endte også med nederlag til Borup.

I den første af de 2 kampe spillede Borup IF  mod Foulum IF, der måske overraskende er endt i toppen af puljen til og allerede nu har ét ben i serie 2. Det kan Foulum til dels takke Borup for efter det 0-1 resultat, som holdet fik med sig hjem sammenholdt med Borups erobring af det ene point i Viborg Søndermarken i forrige runde. Borup gav i kampen Foulum kamp til stregen og ganske god modstand. Holdet spillede helt lige op med Foulum, men havde svært ved at tilspille sig chancer. Dem havde Foulum nogle af, men en stærkt spillende Christian Mønsted i Borup målet havde dog for det meste styr på situationen. Kun én gang måtte han se sig passeret, da en angriber sendte bolden op i målhjørnet lige inden kamppausen. Foulums mål blev desværre kampen eneste.

Efter kampen blev Christian Mønsted kåret som dagens spiller.

Se flere fotos fra kampen på dette link.

I lørdags mødte Borup Idrætsforening så Ravnsbjerg/Løgstrup i en betydningsløs kamp, der ikke kunne ændre noget for nogen af de 2 hold. De havde begge sikret sig forbliven i serie 3 og Ingen af holdene havde chance for at komme med i kampen om oprykning. Det blev en underholdende kamp som Ravnsbjerg/Løgstrup misvisende vandt med tenniscifrene 6-2. Et resultat som efter skribentens mening ikke er retvisende over kampens forløb.

Ravnsbjerg/Løgstrup kom foran på et langskud i starten af kampen. En bold som målmand Christian Mønsted nok skulle have taget sig af. Det klarede han ikke og målet gik til modstanderne.. Mikkel Larsen fik udlignet kort tid efter ved en opspilsfejl af Ravnsbjerg/Løgstrups målmand. Desværre udnyttede Ravnsbjerg/Løgstrup en fejlagtigt 10 minutters udvisning af Frederik Hvid til at score 2 mål i de sidste minutter af første halvleg, hvor dommeren ifølge skribenten havde nogle tvivlsomme kendelser, som fik fatal betydning for kampens resultat.

I anden halvleg lagde Borup total tryk på og havde flere store chancer. Hele 3 gange måtte Ravnsbjerg/Løgstrup redde på målstregen, og i stedet slog de contra og scorede til 4-1 mål. Mikkel Larsen reducerede til 4-2. Borup havde ikke givet op og var igen tæt på reducering. Hel til slut i kampen faldt Borups forsvar dog fra hinanden. Det kneb med markeringerne og Ravnsbjerg/Løgstrup lod ikke sine angribere løbe tomhændede rundt. De udnyttede chancerne til fulde og scorede endnu 2 mål til det ydmygende resultatet 6-2.

Mikkel Lyngaard Larsen og Peter Lyngsøe Lund deltes inden kampen om æren som topscorer for Borup. Med sine 2 mål i kampen tog Mikkel Lyngaard Larsen førertrøjen på og sikrede sig formentlig æren som Borups mest scorende førsteholdsspiller i 2017.

Mikkel Lyngaard Larsen blev efter kampen kåret som kampens spiller.

Nu mangler Borup at spille sidste kamp, hvor holdet skal spille i Sparkær. Sparkær er puljens bundprop og her helt overraskende rykket ned i serie 4 efter et forfærdelig efterår.