Vellykket Pjat og Pasta arrangement i Låstrup Forsamlingshus

Låstrup Forsamlingshus bød tirsdag d. 7/11 kl. 17.00 på ”Pjat og pasta”. Arrangementet henvendte sig primært til børn fra 3-9 år og deres forældre. Det viste sig, at aldersspredningen var langt større end forventet, da yngste barn var 7 måneder og ældste fremmødte var 90 år. 

Aftenen startede med en lille velkomst af formand Ole Pedersen, som takkede for det store fremmøde, hvor knap 70 børn og voksne havde fundet vej til Låstrup Forsamlingshus på en tirsdag aften. Han bød derefter værsgo til, at gæsterne kunne forsyne sig med pasta og kødsauce, som var kokkereret af Låstrup Forsamlingshus' bestyrelse.

Efter spisning var der tid til ”Pjat”. Tryllekunstneren Lasse Frederiksen leverede trylleri, magi, klovneri og spidse bemærkninger. Især børnene havde hans fulde opmærksomhed, men det voksne publikum kunne bestemt også grine af hans underfundige og til tider tvetydige bemærkninger. Et par frivillige børn var der på et tidspunkt brug for, og et væld af små fingre blev hurtigt rakt i vejret.

Alle ivrige for at komme op og assistere tryllekunstneren og blive en del af showet, hvor der bla. blev hældt vand i en sko og en 5 krone i øret. Showet sluttede af med, at Lasse Frederiksen lavede ballondyr til alle de fremmødte børn.

Alt i alt et vellykket og underholdende show med tryllekunstner Lasse Frederiksen, som tryllebandt børn og voksne ”i øjenhøjde”. Efter showet var der en rigtig god respons fra de fremmødte og ønsker om lignende arrangementer i fremtiden. 

Vel mødt til hyggelige timer i Låstrup

Se flere billeder fra arrangementet på dette link.