Oprykning til SUB88 U15 drenge

følgende beretning er modtaget fra trænerteamet bag SUB88 U15 drenge i efteråret. Trænerne er Brian Christensen, Daniel Stougaard og Peter Vejlby.

Efter en meget tæt forårssæson i daværende U14 række med meget få point mellem top og bund, tog nuværende U15-drenge hul på efteråret med en tro på og målsætning om, at vi ville forsøge at gøre os gældende i toppen af Liga 4. Og i særdeleshed spillerne ønskede vi skulle spille med om oprykning. Det blev meldt klart ud på spillermøde ved træningsopstarten, at det var det, vi skulle gå efter. Det er selvfølgelig altid dejligt som trænere, at have en flok, som melder klart ud, hvad ambitionen er, for så kunne vi også tillade os, at stille nogle krav til spillerne, for at nå det. Og man må sige at spillerne tog udfordringen op. En stor træningsindsats, både når vi trænede sammen med U16, og når vi trænede individuelt, blev lagt for dagen.

Med tilgang af et par ”gamle” SUB88 spillere, som havde fået lyst til at spille hos os igen, samt en ny mand fra Løgstrup gik vi i gang med turneringen. Vi lagde hårdt ud med en aftenskamp i Østerild, hvor vi sikkert slog Nordthy med 4-1. Derefter svingede resultaterne lidt for os, med blandt andet en uafgjort mod BMK på hjemmebane, et knebent nederlag til SIK på udebane, en sikker sejr ude over Højslev, en kneben sejr på hjemmebane over Nordthy og igen et dumt pointtab på udebane med 3-3 til BMK efter at have ført 3-1 med under et kvarter tilbage og totalt siddet på kampen.

Men det er jo sådan i fodbold, at formkurven skal toppe, når tingene skal afgøres. Og det havde drengene forstået. Selv et 8-0 nederlag til FK Viborgs U15 elite hold, som vi havde været så heldige at trække i pokalturneringen kunne ikke tage selvtilliden og viljen til oprykning fra drengene. For med 2 sejre i de sidste 2 turneringskampe, 2-0 mod SIK, som også var med i oprykningskampen, og 6-0 mod Højslev kunne oprykningen fejres på behørig vis på Skals Stadion lørdag den 14. oktober. Det var en flok glade drenge, der efter slutfløjtet kun lade champagnepropperne springe, og dermed fejre den første oprykning til det, der før hed Mesterrækken, siden U15-drengene i 2013 også rykkede op i Mesterrækken (Nuværende Liga 3).

Der er ingen tvivl om, at vi bliver udfordret stort til foråret, når vi tager hul på sæsonen i Liga 3. Men trænere og spillere tror på muligheden for at overleve rækken, med den rette indstilling til træning og kamp. Der er, og har været en kæmpestor udvikling blandt spillerne i truppen, som for bare 2 år siden spillede i den række, der i dag hedder Liga 5. Dvs. vi har haft 2 oprykninger på 4 halvsæsoner. Det hører til sjældenhederne, at det sker og fra trænerteamet skal der lyde et kæmpestor tillykke til drengene. Det er uden tvivl deres vilje og deres fortjeneste, at de står hvor de gør i dag.