Referat serie 3 Aars IF - Borup IF

Borups s IF serie 3 herrer mødte én af de absolutte tophold lørdag eftermiddag, da holdet var i Aars. Det blev bestemt ikke nogen god oplevelse for det unge Borup hold. Efter kampen var ingen i tvivl om, at Borups herrer var kommet i menneske hænder, og Aars vandt hele 4-0 i en kamp, der chokstartede.

Det var dog Borup der kom bedst fra start, da Christian Malik fik en halv chance i kampens 8. minut. Heldet var ikke med Borup i den situation, og i stedet var det Aars, der fik scoret lige efter i kampens 9. minut. Borup fik så en kæmpe chance, da Victor Lytzen gik til baglinjen og fandt en total blank Mikkel Larsen, der på ubegribelig vis fik skudt ved siden af et tomt mål. I det 16. minut kom Aars på 2-0 ved scoring på et godt indlæg. Allerede i kampens 23. minut scorede de igen til 30. Det skete på en ripost fra en spids vinkel efter en halv klaring af Christian Mønsted. Derefter var det spørgsmål om sejrens størrelse til Aars, men Borup fik sat en prop i. Og kunne gå til pause nede med 3-0. Ærgerligt men svært at komme igen oven på den første halvleg.

Kort efter pausen blev det til 4-0 til Aars, og resten af kampen var der sat på autopilot på fodboldspillet. Ingen turde tilsyneladende tage chancer. Aars kom dog til enkelte chancer og Borup forsøgte en reducering uden held.

Vores referent har angivet, at det nok er et kort referat, men det skyldes ene og alene, at der ikke var noget at skrive hjem om. Med til den dårlige oplevelse hører, at Tobias Sloth i 1. halvleg fik 10 minutters pause på et gult kort og det samme til Mike Lybæk i 2. halvleg.

Der var ingen, der havde lyst til at udnævne dagens spiller, men i nødens stund har vores referent valgt Frederik Hvid, som én af de toneangivende spillere på Borupholdet.

Nu står holdet på lørdag overfor endnu en vigtigt kamp, da holdet møder VFF. Hvis den kamp vindes, så er Borup IF sikret en ny sæson i serie 3. Uafgjort ja så skal meget også gå galt, så helt skidt ser det ikke ud endnu.