Referat serie 5 Borup IF - Eastside

Lørdag den 23. september spillede Borup Idrætsforening serie 5 herrer hjemme i Låstrup mod topholdet Eastside fra Viborg. Eastside lå inden kampen 5 point foran Borup, og der var lagt op til lidt af en gyser. Borup beklæder i øjeblikket puljens andenplads og skulle have point i kampen, hvis ikke Eastside skulle stikke helt af i toppen.

Borup gik til kampen med selvtilliden i orden. Sidste weekends sejr på 4-2 over Skals var værd at bygge videre på, og sådan kom det også til at gå. Holdet vandt nemlig 1-0 mod de stærke modstandere fra Viborg.

Borup kom godt fra start. Borup var tæt på at have en chance allerede efter 5 minutter,  hvor Mark Vad var tæt på at få en friløber mod Eastsidemålet. Det lykkedes dog ikke. I kampens 12. minut var Borup igen tæt på efter samspil mellem Mark og Martin Gundersen. Heller ikke i den situation var heldet med Borup.

Kampens mål kom i kampens 16. minut, hvor Allan Hermansen blev spillet i dybden. Allan er en snu erfaren fodboldspiller, så han vidste godt, hvordan bolden skulle spilles i målets lange hjørne. Godt mål og fortjent 1-0 til Borup spillerne.

Derefter var kampen et lige opgør mellem 2 stærke mandskaber. Umiddelbart inden halvleg, opsøgte Borup igen heldet. Mark og Søren Jensen fandt sammen om en gang hurtigt småspil. Det betød, at Mark blev mand mod mand med målmanden. Han fik afsluttet, men desværre sneg bolden sig lige uden om målstolpen. Således 1-0 ved pausen på måltavlen. Helt retfærdigt efter hjemmepublikum at dømmer.

6 minutter inde i anden halvleg var Borup igen tæt på at score, Søren Jensen lavede et super indlæg til Mark. Mark Fik afsluttet, men desværre sneg bolden sig uden sig udenom målet.