Borup Kiosken på Viborg Stadion søger hjælpere

Arkivfoto fra tidligere kamp på Viborg Stadion. 

Borup kiosken på Viborg Stadion

Borup Idrætsforening har i efterhånden mange år drevet en kiosk på Viborg Stadion. Den hedder i daglig tale ”Borup Kiosken” eller ”Kiosk 6”, som den rigtig hedder.. Kiosken er åben, når VFF spiller hjemmekampe og når damelandsholdet spiller hjemmekamp i Viborg. Desuden har vi hjulpet ved andre arrangementer som Dolly Parton koncert, U21 Fodbold EM og Danmarksmesterskab i amerikansk fodbold. Årligt bliver det til en del arrangementer, hvor Borup sørger for det personale, der er nødvendigt for at holde kiosken åben.

Arbejdet i kiosken består i at grille ”Store Claus” pølser, varme grillpølser til fransk hotdog, riste hotdogbrød og brød til franske hotdogs, tappe fadøl, hælde sodavand op og selvfølgelig at sælge varerne til kunderne. Ud over øl, sodavand og pølser sælges kaffe, varm cacao og chokoladeguldbarer. I alt er det 12-15 mand pr. kamp inklusive en kioskansvarlig, én til at løbe med pølser fra grillen og én til at sørge for orden omkring vores caféborde og fylde op med ketchup, remoulade og sennep.

Kurt Elkjær og Niels Christian Svendsen er vores kioskansvarlige i klubben. Per Sloth, Søren Møller og Anders Mølgaard er vores grillere. Alle disse poster kræver ekstra uddannelse og varetages derfor af disse personer. Resten af posterne kræver ikke ekstra uddannelse. Der er opgaver af forskellige karakter, så alle har mulighed for at være med. Gennem årene har rigtig mange af vores frivillige hjælpere taget en tørn for klubben, og det har gennem årene givet os en ikke ubetydelig økonomisk hjælp til at kunne stille gode faciliteter til rådighed for vores medlemmer og gæster. I årenes løb er det faktisk blevet til over en halv million.

Planlægningen af hjælp til ”Borup Kiosken” sker på en lukket Facebookgruppe. Nogle af vores gode faste hjælpere er flyttet fra egnen og andre har fået andre opgaver i klubben, så der ikke er så meget tid til overskud. Derfor vil vi gerne anmode om yderligere hjælp til vores kiosk-team.

Arbejdet i ”Borup Kiosken” er helt og aldeles frivilligt arbejde og dog. Glæden ved at få arbejdet til at glide og koordinere produktion og salg, så der hele tiden er friske pølser og øl er stor. Mange af vores hjælpere har været på stadion rigtig mange gange, og de nyder at mødes til en fælles opgave, der skal løses. Hjælperne i kiosken får en gratis pølse med sodavand i løbet af arrangementet, og alle får en gratis billet til en valgfri efterfølgende fodboldkamp i Viborg. Desuden er der for nogle mulighed for at se lidt fodbold i de periode af kampen, hvor der ikke er så travlt.

VFF plejer at arrangere et årligt togt til en udekamp i nærheden af Viborg for alle kioskhjælperne, inkl. en pølse og gratis øl. Det er også en ekstra frynsegode for de fodboldinteresserede.

Kunne du tænke dig at være med i et team af frivillige hjælpere og samtidig give en håndsrækning til Borup Idrætsforening, så meld dig ind i Facebookgruppen ” Kiosk 6 Borup Kiosken” og skriv dig på listen til de næste kampe. Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Kurt Elkjær eller Niels Christian Svendsen. De har svar på rede hånd og hjælper gerne nye frivillige i gang med arbejdet.

De næste kampe er lørdag den 28. april kl. 1530, lørdag den 12. maj kl. 1530 og søndag den 20. maj.

Vel mødt til hyggelige frivillige timer i Borup Idrætsforening.

Kioskhjælpere på elskurtion til AGF Stadion sammen med VFF.

 

Foto fra kioskarbejde søndag den 15. april i kampen mod Fredericia FC

Arkivfoto fra tidligere kamp.

Jo der bliver da også tid til en god pølse, og ingen laver bedre pølser end vores grillere i "Borup Kiosken". 

Annoncesponsor for dette opslag er: