Fodboldopstart for de mindste i Borup

Tid til orientering for de mindste fodboldspillere. 

I den forgangne weekend var det tiden for alle landets økologiske køer at komme på græs under navnet "Se køerne danse". Køerne kan slet ikke styre deres glæde og begejstring over endelig at komme på græs efter en lang vinter indendørs. Det samme gør sig gældende for de mindste fodboldbørn. De kom også på græs for første gang i denne sæson fredag eftermiddag ved klubhuset i Borup Idrætsforening. 

20-25 spillere nye som gamle troppede op med forældre og søskende. Enten for at være med eller for at kikke på børnenes dans på græsset. Der blev spillet bold og leget "fang ringen" og der blev løbet, så kondien blev trænet. 

Efter en god gang træning var der fælles spisning af pølsehorn og saft i Borup Idrætsforenings klubhus, samt hygge med forældre og søskende. 

Gitte Thorsager er fremover træner for U5/U6 drenge og piger fra både Borup IF og Skals FF. 

Sara Ambrosius og Pernille Mikkelsen tager sig af de mindste spillere, der er yngre end U5. Her leges der alle slags lege og spilles bold alt efter, hvad der er sjovest. 

Vigtigst er dog, at det skal være sjovt at gå til holdsport for børn i alle aldre og dermed skabe en god basis for et aktivt liv. 

Der trænes fremover hver fredag kl. 1615 fra klubhuset i Borup, Låstrupbakken 10, 8832 Skals. 

Vel mødt til aktive timer i fodboldens tegn. 

Se flere billeder fra fodboldopstarten på dette link. 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: