Referat serie 4 Borup IF - Fjelsø-Gedsted IF

Borup Idrætsforening Serie 4 herrer spillede i lørdags hjemmekamp mod vores naboer fra Fjelsø/Gedsted. Det var desværre en kamp, der blev spillet på samme tid, som vores første hold spillede kamp i Viborg Søndermarken.

Det er uvist, om tankerne var et andet sted, men det virkede til, at Borup holdet i samtlige 90 minutter ikke for alvor var oppe og ringe. Det var i hvert fald overhovedet ikke på samme niveau som i holdets første 2 kampe.

At trænerne så i en sammentælling efter kampen fandt ud af, at de 2 hold havde haft ikke færre end 14 afbud på grund af skader, sygdom og arbejde, siger at klubben har en enorm bredde i øjeblikket, så noget positivt er der da at sige om vores situation.

På papiret var det ikke et ueffent holdt assistenttræner Flemming Lund havde fået sat sammen til lørdagens kamp. Holdet var bare ikke ordentlig i gang, og selvom Fjelsø da havde et par chancer i første halvleg., så så det ud til et 0-0 resultat ved pausen. Lige inden pausen lavede Borupholdet et forsvars koks som resulterede i en 0-1 føring til Fjelsø ved pausen.

Det nærmest Borup kom til en chance, var da Flemming Lund fik en løs bold i feltet. Men målmanden klarede hans forsøg på at score.

I anden halvleg sivede Borups kræfter lige så stille væk, og den tidligere spillende Borup træner Per Vester Sørensen kunne smart afgøre kampen i det 75. minut med scoring til 0-2. Yderligere blev det lige efter til 0-3 i en situation, hvor dommeren dømte en fifty fifty bold inde over stregen.

Næste kamp er udekamp mod IK Rosendal på lørdag kl. 1600.

Der var stemmelighed i afstemningen om at blive kampens spiller. Her på redaktion kårer vi Jakob Kynde som kampens spiller. 

Kampens spiller Jacob Kynde

Annoncesponsor for dette opslag er: