Kampprogram Borup IF lørdag den 18. august

Se hele kampprogrammet på dette link. 

Vores store udfordring i foråret på grund af skaderne, har været at samle nogenlunde det samme hold fra kamp til kamp. Vi har stadig ikke alle klar til kamp. Sidste års topscorer Mikkel L Larsen sammen med målmand Christian Mønsted er stadigvæk skadet. Den stærke forsvarsspiller Jakob Lyngsøe meldes dog stærkt på vej tilbage efter sin korsbåndskade, men Jakob bliver ikke kastet for løverne endnu.

Siden foråret er der sket en del ændringer i truppen. På minus siden er desværre brødrene Victor og Oliver Lytzen har forladt klubben for at spille i Gedsted/Fjelsø. Det er man meget ked af, men siger held og lykke, og håber man igen en dag ser dem i den gule trøje.

På plussiden er der godt nyt at berette. Holdet har fået tilgang af den tidligere Skals målmand Ruben Pedersen, en spiller man bestemt håber vil kunne styrke holdet med sin rutine, og så har man fået en spændende offensiv tilgang i den tidligere FK Viborg spiller Magnus Dahl.

ndelig er tvillingerne Johan og Magnus Nielsen færdig med at gå på efterskole, så de kan nu være en fast del af holdet. Dertil kommer, at Christian Malik, der var væk næsten hele foråret er blevet helt klar. 

Vi brugte 23 spillere i forårets 11 kampe, hvilket dog også fortæller den gode historie, at bredden i klubben er stor. Det er dog været svært at få kondinotet på holdet, når træner har været nødsaget at ændre ved hver kamp. Bredden i klubben kan også afspejles i dagens holdopstilling, hvor der er hele seks nye i forhold til forårets sidste kamp mod Hersom/Bjerregrav. Bl.a. er der hjemmebanedebut til målmand Ruben Pedersen og tidligere FK Viborg spiller Magnus Dahl.

Annoncesponsor for dette opslag er: