Referat fra 2 af Borup IFs serie 4 kampe

Borup Idrætsforenings serie 4 herrer har nu  været kamp 2 gange. Først spillede holdet hjemme i lørdags mod Klejtrup IF. Der fik holdet ørene i maskinen i første halvleg, hvor Klejtrup nåede at score 4 mål, inden Borup nærmest fik tænkt sig om.

I anden halvleg blev det straks bedre, og Borup fik lukket af bagude. Det lykkedes dog for Klejtrup at score midt i halvlegen til 0-5. En skidt start på sæsonen. Spilleren skulle helt hen i kampens 80. minut, inden Rasmus Nielsen løb igennem og sendte bolden ind foran mål. Her fik en Klejtrupspiller sendt bolden i eget net til slutresultatet 1-5.

Lasse Braad blev kåret til kampens spiller.

Se flere billeder fra kampen i vores galleri.

Tirsdag den 21. august skulle Borup så hjemme møde Tjele Vest Sport på hjemmebanen i Låstrup. Et opgør hvor taberen havde udsigt til at blive hægtet af i bunden af puljen. Borup fik en kanon start med et flot mål, da Rasmus Nielsen flot headede Mark Vads indlæg i mål.

Borup spil hang ikke for alvor sammen, det gjorde Tjeles sådant set heller ikke så det blev ved de 1-0 ved pausen.

I anden halvleg var billedet lidt det samme, Tjele havde spillet og stod højt på banen. Det betød, at Borup begyndte at få contrachancer, hvoraf Rasmus Nielsen burde have afgjort kampen på én af den. Han var alene igennem, men brændte på målmanden. I stedet kunne Tjele have udlignet på et drøn af langskud kort før tid. Drønet tog dog både overligger og stolpe, inden den røg ud igen. Målmand Simon Haubo kunne dog ånde lettet op, da bolden sprang ud til ham, og han holdt nullet og 3 vigtige points til Serie 4.

Martin Kjeldgaard blev kåret som dagens spiller.

I det hele taget gik det rigtig godt for Borups herrehold i midt ugen. Førsteholdet vandt 5-1 i Skive. Serie 4 vandt 1-0 hjemme, og serie 6 fuldendte klubbens hatrick, da de vandt 4-3 i Kvik/Aalestrup.