Referat serie 3 - Borup IF - Karup-Kølvrå 07

 

Kampen bød på sekvenser med høj intensitet, hvilket ses på billedet herover. 

Borup Serie 3 fik efterårssæsonen første sejr, da holdet hjemme fortjent vandt 2-1 over Karup/Kølvrå 07. Borup spillede noget af det bedste spil i hele kalenderåret, og burde have vundet meget større. 

Især samspillet med hjemmebanedebutanten Magnus Dahl og Peter Lund var godt, og kastede mange chancer af sig. Disse blev desværre ikke udnyttet efter fortjeneste. Hele 4 gange spillede de sig igennem Karup/Kølvrås forsvar og fandt hinanden med farlige chancer til følge. Nærmest kom de, da Magnus Dahl sendte Peters flotte hælaflevering på indersiden af stolpen, hvorefter Johan Nielsen sendte riposten i mål. Dette mål blev dog underkendt på grund af en offsidekendelse, som hjemmepublikum ikke var helt enig i. 

Karup/Kølvrå havde halvlegen igennem ikke én reel chance eller skud mod Borups mål, hvor Ruben Pedersen havde en let kamp. Ruben havde i øvrigt hjemmebanedebut, så god start i målet på hjemmebanen for ham.

I 37. minut kom det forløsende mål, da Aske Vendelbo sendte et frispark ind i feltet. Magnus Nielsen forlængede bolden videre til en hel fri Kim Hermansen, der med en flot helflugter, kanonerede bolden i mål til pauseføringen 1-0.

I anden halvleg var mønsteret det samme. Total dominans fra Borups side og mange gode muligheder. Især 2 burde have givet pote, Peter Lund fandt med en flot frisparksbold en hel fri Kim Hermansen, der på mærkværdig vis fik den headet ved siden af målet. I det 65. minut var det så Johan Nielsen, der headede Peters fine indlæg ved siden af målet.

I det 75. minut kom så 2-0 målet, da Frederik Hvid headede Christian Maliks præcise hjørnespark i mål. Flot sparket hjørnespark og bolden blev flot headet ind ved målets bagerste stolpe. En rigtig ”Jørgen Nielsen”, blev det råbt fra hjemmepublikum, da målet lignede et af de talrige mål, som klubbens mangeårige førsteholdsspiller og tidligere formand Jørgen Nielsen har sat ind i tidens løb.

Karup/Kølvrå havde stadigvæk intet haft og virkede modløse og opgivende, indtil Aske Wendelboe fik et gult kort i kampens 80. minut. En mand i overtal gav lidt luft til udeholdet, og spillet blev mere ligelig fordelt. Karup/Kølvrå fik også presset sig så langt frem på banen, at de blev tilkendt et frispark lige uden for Borups straffesparkfelt. Frisparket blev effektivt udnyttet med et flot hårdt skud lige under overlæggeren. Der blev dog aldrig rigtig tvivl om den fortjente 2-1 sejr til Borup.

Holdet skal allerede i kamp på onsdag på udebane i Skive, og mon ikke holdopstillingen er ved at være på plads til den kamp.

Kampens spiller blev Magnus Dahl Madsen, der med hurtige antrit, farlige indlæg og afslutninger, gjorde en fantastisk hjemmebanedebut. Tillykke til ham med den flotte indsats.

Se billeder fra kampen i vores galleri.

For Facebookbrugere kan kampens mål ses på vores Facebookside på dette link. 

For klubbens Facebookbrugere genses gode aktioner fra kampen på dette link. 

Se vinderne i Målaktiekonkurrencen på dette link. 

Kampens spiller Magnus Dahl Madsen.

Annoncesponsor for dette opslag er: