Referat serie 3 Borup IF - Sparkær IF

Borup serie 3 herrer var fredag aften ude i en tidligt topkamp mod Sparkær, der havde vundet sæsonens første 3 kampe. Sparkær har statistikken på sin side, for de har havde faktisk vundet de seneste 17 kampe, så det var et hold med selvtilliden i orden Borup mødte på hjemmebanen i Låstrup.

Borup kom bedst fra start, selv om Sparkær fik en stor chance i starten, som Ruben Pedersen flot fik pareret. Kort efter var det hjemmeholdet ved Peter Lund, der tog chancen langt ude fra, men hans drøn ramte desværre overliggeren.

I stedet var det igen Sparkær v. den super farlige angriber Kasper Møller, der i minuttet efter prøvede det samme. Her var heldet med angriberen og bolden gik i mål tæt på stolpen.

Borup forsatte med dominans og spillede fint og havde mange forsøg på mål, den største chance fik Magnus Dahl, da han blev spillet fri tæt under mål. Desværre sendte han forsøget over mål.

Så det blev ved de 1-0 ved pausen.

I anden halvleg var billedet det samme. Borup havde spillet og Sparkær heldet. Borup styrede spillet og kom til flere gode muligheder, især havde Kim Hermansen en kæmpe chance tæt under mål, men skød .helt fri lige på målmanden.

Borup pressede hårdt på for at få en udligning, og det gav plads til Sparkærs farlige contraspil.

Det var fortsat Borup, der total sad på kampen nu, og 2 gange var man alene med målmanden. Både Magnus Dahl og Steffen Frederiksen brændte på ham.

I stedet for held til hjemmeholdet, var det Sparkær, der slog sejren fast på et straffespark, som Mike Lybæk begik 8 minutter inden tid. Kampen endte derfor med en ikke fortjent 2-0 sejr til Sparkær. Næste kamp for Borup er igen hjemme, og det er mod det andet tophold fra Viborg Søndermarken.

Dagens spiller blev Steffen Frederiksen, der både i defensiven og med gode ryk og gode indlæg spillede en god kamp.