Referat serie 3 Skive IK - Borup IF

Borup serie 3 fik en ny sejr, da holdet onsdag aften vandt med hele 1-5 i Skive. En sejr hvor cifrene ikke lyver, men holdet havde problemer undervejs.

Borup sad total på spillet fra kampen start, og det blev hurtigt til chancer mod et presset Skive hold. Tættest på var Frederik Hvid med et hovedstød på overliggeren. Bolden ville ikke ind og i stedet for kom chokket, da Skive kom foran 1-0 vel nærmest første gang, de var over midten. Skive scorede de sit mål på et hovedstød efter et hjørnespark i det 27. minut. Heldigvis fik Borup udlignet lige efter, da Peter Lund flot scorede direkte på frispark. Lige efter havde Peter på kampens flotteste angreb et hovedstød på sammenføjningen, da Magnus Dahl fandt ham inde foran målet, men heldet var ikke på Borups side i den situation.

Første halvleg sluttede med endnu en kæmpe chance til Borup, da Frederik Hvid på ny sendte bolden på overliggeren med et langskud. Heller ikke den bold ville i netmaskerne.

I anden halvleg gik Borup-holdet lidt i stå, og Skive havde et par halve chancer, som Ruben Pedersen i målet sikkert tog sig af. I den ende stod overliggeren i vejen for 4. gang, da Magnus Dalh sendte et langskud afsted.

I det 75. minut fik Peter Lund en stor chance efter glimrende oplæg fra Fredrik Hvid; men han afsluttede lige på målmanden. Indskiftede Lars Tougaard havde bolden i mål lige efter, men det blev underkendt for offside. I kampens 79. minit gik det ikke længere for Skive, Peter Lund lagde bolden af til Lars Tougaard, som via en Skive spiller sendte et langskud i nettet. 0-2 til Borup.

I det 83. minut blev det 1-3. Johan Nielsen gik til baglinjen og fandt Peter Lund, der køligt hamrede bolden i mål. Johan Nielsen ville selv lege med da han opfangede en løs bold i det 86. minut og sendte bolden igennem benene på målmanden og i mål. Endelig sluttede Peter Lund målfesten og sendte Borups fjerde mål i nettet på blot 10 minutter, da han efter et kort hjørne sendte bolden op i hjørne via en Skive ryg.

Så en 1-5 sejr, hvor der var problemer undervejs, men glædeligt, at de forreste for alvor fik hul på bylden.

Kampens spiller blev Peter Lund med 3 flotte mål. 

Holdet skal allerede på fredag op i et lille topopgør hjemme mod Sparkær IF, spændende og se om det unge hold kan følge den gode start op. 

Arkivfoto af kampens spiller Peter Lyngsøe Lund.

Annoncesponsor for dette opslag er: