Fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet

Søndag den 11. februar var der traditionen tro fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Igen i år var gæsterne indbudt i tidsrummet fra kl. 1000 til kl. 1200. Dette tidspunkt har i de foregående år valgt ud fra børnefamiliernes ønske. Alle børn er friske på den tid af dagen, og familien har hele eftermiddagen til andre gøremål.

Da festen startede kl. 1000 var 65 gæster mødt op flot udklædt i kunstfærdige kostumer. Alle i håbet om, at dommerne skulle falde for lige netop deres udklædning, som forsamlingens flotteste. 3 dommere blandt publikum blev bedt om at finde den flottest udklædte deltager blandt de mange søde børn.

Først blev alle udklædte børn bedt om at posere foran dommerne, og derefter skulle katten slås af tønden. Deltagerne var delt op i 3 grupper. Én for skolebørn, én for børnehavebørn og én for dagplejebørn.

Følgende vindere blev fundet i de 3 kategorier:

I kategorien for skolebørn, blev Alberg kattekonge Kattedronning blev Marie. Albert blev valgt som det flotteste udklædte skolebarn. Han var klædt ud som et hus.

Kattekonge for børnehavebørnene blev Viktor, mens kattedronning blev Christian. Bedste udklædning i den kategori blev Isabella, der var klædt ud som Pippi.

I kategorien for dagplejebørn blev Magne kattekonge. Kattedronning blev Sine og bedste udklædning var Magne, der var klædt ud som stinkdyr.

Derefter var der kaffe og fastelavnsboller til de voksne, mens børnene fik slikposer og saftevand. 

Fastelavnskomitéen takker for god opbakning til fastelavnsfesten og håber på godt fremmøde igen til næste års fest. Tak til bagedamerne for de gode fastelavnsboller.

Her ses kattekonger, kattedronninger og vinderne af de 3 kategorier samlet til fotooptagelse. 

Flot publikum og flot udklædte børn, der var klar til at slå katten af tønden. 

Efter arrangementet var der kaffe og fastelavnsboller til de voksne, samt slikposer og saftevand til børnene. 

Annoncesponsor for dette opslag er: