LAN Party del 1 i Borup IF klubhus

LAN Party i Borup IF klubhus. 

For 5 år i træk holder Borup Idrætsforening LAN party i klubhuset i vinterferien. Sidste år var arrangementet overtegnet, og der blev oprettet venteliste. Derfor er der i år lavet LAN party over 2 dage. 

Første del startede mandag eftermiddag for de ældste elever fra 6. til 10. klasse. 26 deltagere havde meldt sig til arrangementet, og der blev stillet computere og skærme an i kantinen. Thomas Mikkelsen og Tonny Svendsten tog imod, da de første deltagere mødte op allerede en time inden starten. Det var jo med at sikre sig de bedste pladser. 

Ledningerne blev flettet til det store spindelvæv, der sikrede alle adgang til nettet, og spillet kunne begynde. Nogle spillede Counterstrike, andre forskellige former for strategiske spil. 

Karin Elkjær stod klar med pastagryde og flutes, da klokken blev 18. En af forældrene havde bagt en bradepande kage, som deltagerne kunne nyde midt aften, inden natmaden kunne indtages. Her var det pølser og brød, der var på menuen. 

I skrivende stund spilles der fortsat i klubhuset, dels på computer og dels på multibanen, når der skulle trækkes frisk luft. 

Arrangementet slutter tirsdag morgen kl. 0830 formentlig med trætte drenge. 

Næste del af arrangementet løber af stablen fredag den 16. februar, hvor deltagerne op til 5. klasse holder deres del. Her er det Jesper Svendsen og Per Hagelskjær, der taget imod i døren. Til arrangementet fredag er der venteliste, for der er "kun" plads til 32 deltagere i kantinen.

 

Se billeder fra arrangementet på dette link.