Referat serie 3 Viborg Nørremarken - Borup IF

Arkivfoto af én af kampens målscorere Kim Hermansen foto fra sidste års kamp mod netop Viborg Nørremarken.

Borup Idrætsforening serie 3 herrer kom godt fra start i forårets første træningskampe, da de vandt 2-3 over Viborg Nørremarken. Det var starten på en række træningskampe, hvor formen pudses af, og træneren får mulighed for at teste forskellige spillere på forskellige pladser.

Kampen blev spillet på Viborg Nørremarkens fine kunstgræsbane ved Nordre Skole i Viborg. Sejren på 2-3 kom i hus efter at Borup havde været bagud 1-0 ved pausen.

Træner Niels Klausen havde udtaget en trup på 16 mand til kampen. Blandt andet var der 2 målmænd med til kampen, så de hver især kunne bevise deres værd i hver deres halvleg. Ud over målmændene, var det stort set den samme besætning, som sluttede året i 2017.

Viborg Nørremarken kom bedst fra start i første halvleg, og kom da også foran på et hovedstød efter hjørnespark midt i halvlegen. Borup havde ikke noget at prale af, og spillet hang ikke rigtig sammen oven på vinterpausen.

Det blev klart bedre efter pausen, hvor Borup scorede 3 mål i træk. Først udlignede Peter Lund,d a han nåede bolden før målmanden og udplacerede målmanden langt ude fra. Dernæst var det Johan Nielsen, der gjorde det til 1-2, da han hamrede bolden ind i mål via målmandens hænder. Enten røg målmanden med ind i mål eller også var det et halvt målmandsdrop. Endelig var det Kim Hermansen, der gjorde det til 1-3 på et hovedstød.

Sidst i halvlegen fik Viborg Nørremarken reduceret til slutresultatet 2-3.

Dejligt med årets første sejr, men vigtigst var, at holdet nu er i kamp og fik nogle meter og erfaringer med til de næste træningskampe. Næste kamp er mod Tjele Vest Sport.