SUB88 U19 herrer vandt Jyske Mesterskaber i indendørs fodbold

Holdet er klar til at fejre sejren. Her flankeret af holdets største fan, Anders Tougaard

SUB88 U19 herrer havde i vinterens indendørs fodbold formået at kvalificere sig til at spille med om det Jyske Mesterskab i U19 rækken, og det mesterskab blev afklaret i den forløbne weekend i Lind ved Herning.

Holdet bestod af Benjamin Bech, Peter Lund, Anders Sørensen, Bastian Terp, Simon Herman og Tobias Sloth. Holdet er efterhånden godt vandt med fodbold på det niveau, for de har været med til Jyske Mesterskaber hele 6 gange i den bedste række. 6 gange har holdet formået at kvalificere sig til at spille finale. Hele 3 gange har holdet kunnet kåres som Jyllands bedste indendørs hold.

I weekenden var 8 hold med i kampen om den fornemme titel. Først spillede holdet i den indledende pulje, hvor alle spiller mod alle over 2 dage. Herfra kvalificerer de 4 bedste hold sig til semifinalen.

SUB88 startede godt med en super sejr på 10-0 over Roslev. Godt begyndt er jo som bekendt halvt fuldendt, men desværre gik holdet så lidt i stå og tabte bl.a. til Rødekro/Åbenrå. Holdet fik dog en samlet andenplads i den indledende pulje. Det resulterede i en semifinale mod Roslev, som have spillet sig gevaldigt op. Det var dog stakket frist, for SUB drengene, spillede sig op og spillede helt forrygende og vandt igen kæmpe stort med 10-1. 

Derefter var det igen finalekamp mod Rødekro/Åbenrå. Og denne gang var der ingen slinger i valsen. SUB88 var helt suveræne og vandt med 6-2 efter en hurtigt 3-0 føring. Holdet kunne fejre triumfen og se tilbage på deres sidste ungdomstævne med stolthed.

Tillykke til de dygtige herrer fra SUB88.

Benjamin Bech, Peter Lund, Anders Sørensen, Bastian Terp og Tobias Sloth. Simon Herman deltog også i stævnet, men blev syg og måtte forlade stævnet undervejs.