Træningsopstart i Borup Idrætsforening

Lørdag den 27. januar var der træningsopstart for herreseniorspillerne i Borup Idrætsforening. Træningsopstarten blev holdt sammen med dameseniorerne fra SUB09.

Borup Idrætsforenings formand Poul Johannesen bød velkommen til de 23 herrespillere og 14 damespillere, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst til SUB09s nye træner Kristian Kjær og til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt trupperne.

Poul Johannesen ønskede spillerne en god sæson og opfordrede dem til at deltage i idrætsforeningens generalforsamling mandag den 5. februar i klubhuset.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Det plejer at være ældste og yngste spiller, der hjælpes med at hejse flaget. I dag var det de yngste spillere fra de 2 hold, der skulle hjælpes med at hejse flaget til tops. Michell Drejdal og Oliver Lytzen hjalp hinanden med at få flaget til tops.

Derefter var der en let omgang træning under ledelse af de respektive trænere.

Anette Bengtsen stod efter træningen klar i kantinen med aspargessuppe, bollesuppe og flutes, der varmede oven på en kold tur på grønsværen.

Holdene blev delt og trænerne tog over og gav, deres orientering om den kommende sæson.

Hos herrerne lagde Niels Klausen for. Klubben stiller hold i serie 3, serie 4 og i serie 6. Niels er førstevælger og bruger de spillere, der skal spille på førsteholdet. Han udtrykte ønske om, at spillerne prioriterer fodbolden højt og viser, at de vælger fodbolden, så der kan opnås stabilitet og fremgang på holdet. Han udtrykte desuden, at han havde en forventning om, at de spillere, der selv kunne tænke sig at spille på førsteholdet også følger træningen og melder afbud, hvis det undtagelsesvist ikke er muligt at komme til træning.

Flemming Lund oplyste, at han glæder sig til at stå i spidsen for andenholdet. Flemming håber, at kunne skabe en stabil trup på andenholdet. Han forventer også at spillerne er stabile og vælger fodbolden til, så der hele tiden er spillermateriale til at støtte op om førsteholdet. Alternativt må spillerne forvente, at de skal spille på tredjeholdet.

Kenni Elkjær, der er holdleder på serie 6, oplyste, at han ikke har sådanne forventninger. Han har 50 spillere at vælge imellem, så han skal nok stille hold. Altså forudsat, at de andre trænere holder fingrene fra hans spillere.

Niels opfordrede fodboldspillerne til at deltage i klubbens sociale liv og give en hånd med, når klubben indkalder til fælles aktiviteter. Således afstemt på forventninger kunne spillerne fortsætte aftenen med årets første sociale arrangement. Når man nu alligevel er samlet, hvorfor så ikke dele en øl og få sig et slag rafling.

Kristian Kjær oplyste, at han glæder sig meget til at komme i gang med den nye sæson i en ny klub. Mange var i dag forhindret i at deltage på grund af vinterferie, sygdom og familieforøgelse. Alligevel kunne klubben mønstre 14 spillere inkl. en ny spiller, hvilket er meget tilfredsstillende på nuværende tidspunkt.

Borup Idrætsforening ønsker alle spillere en god sæson. Vel mødt til gode fodboldoplevelser i henholdsvis SUB09 og Borup Idrætsforening.

På herresiden blev budt velkommen til Patrick Thorsager og Morten Møller. Her med træner Niels Klausen mellem sig. 

Se billeder fra træningsopstart på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: