Fodboldskolen Borup IF sidste dag

Fredag var sidste dag for de 92 deltagere i DBU Fodboldskole i Borup Idrætsforening. De største af børnene havde overnattet i teltet efter hygge kammeratskabsaften torsdag, hvor der blev grillet bøffer, spillet fodboldtennis, spillet FIFA bold, afviklet musikquiz. I musikquizzen blev trænere og spillere delt op i hold af 3, der skulle gætte musiknummer og kunstner til forskellige musiknumre. 

Musikquizzen blev vundet af et trænerhold med Simon Hermann, Lasse Braad, Mike Lybæk Vestergaard og Thomas Mikkelsen. På en flot andenplads kom et blandet hold med Sebastian Schneider, Rasmus Mogensen og Johan Nielsen. 

Spillerne havde måske brugt noget af krudtet på kammeratskabsaften, men de var alligevel klar da klokken var 9. Her stod de klar på banen til undervisning i yderligere tricks, teknik og styrke. Vejret var med solskin og blæst, så det var bedst at opholde sig, hvor solen skinnede. De yngste spillere stødte til hen af morgenen og gjorde klar til endnu en dag med fuld fart på fodbolden. 

I løbet af dagen blev spillerne overraskede, da 2 spillere fra Viborg FFs førstehold mødte op for at spille fodbold med børnene. Det var anføreren Jeppe Grønning, Alexander Fisher og Mikkel Knudsen. De 3 Viborg FF spillere på skift spillede små kampe mod holdene på fodboldskolen. Kampene blev afviklet på Borup Idrætsforenings nyrenoverede multibane med kunstgræs. Flere af holdene vandt fint over superligaspillerne, men det var måske heller ikke helt lige med 16 spillere mod 3. Der blev udvekslet tricks, så måske Viborg FF spillerne lært at spille over for et hold, der er i overtal, så de kan blive klar til den nye sæson, der starter midt i juli. 

Borup IF takker Viborg FF spillerne for at ville bruge tid på at vise vores unge fodboldskoledeltagere, hvordan bolden skal behandles. 

Ud over boldspil med de professionelle var der planlagt vandkamp. Her lagde trænere og trænerassistenter bukser til en god gang buksevand, så mange endte med at være godt våde. Sjovt var det at få lov til at give de voksne vand. 

Endelig kom den professionelle fotograf forbi og tog holdfoto, så forældrene kan købe sig et minde om spillerens deltagelse i fodboldskolen. Når billederne er klar, bliver forældrene kontaktet direkte fra fotografen. 

Fodboldskolen blev afviklet i god ro og orden. Trænere, fodboldskoleledere og klubben er godt tilfredse med ugens forløb. Vi håber, at deltagerne har haft en god aktiv ferieuge, hvor de har fået sig rørt, har fået noget sundt mad, og har lært nogle gode fodboldtricks. 

Ved oprydningen blev der fundet en del tøj, benskinner, målmandshandsker mv. Der ligger fotos af disse effekter i vores galleri. Se fotos af glemte ting nederst på denne side.

Se alle billeder fra dagens fodboldskole på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Glemte sager kan udleveres eller lægges udenfor efter aftale med Fodboldskoleledelsen eller ved at skrive til info@borupif.dk eller 41783523