Fodboldskolen dag 4

Torsdag var 4. dag i DBU Fodboldskole i Borup IF. Torsdag blev også dagen, hvor der blev overskyet og knapt så varmt, som i de forudgående dage. Dermed var det også meget lettere at holde gang tekniske øvelser og fodboldøvelserne. 

De 6 hold arbejdede godt i dagens løb, og der blev trænet alle former for boldøvelser og lidt fodboldkamp. Alle Borup Idrætsforenings 3 fodboldbaner var i brug. Dertil kommer den nyrenoverede multibane med kunstgræs, som også blev brugt. 

Fodboldskolen varede fra kl. 9-15. Derefter tog de yngste deltagere hjem, mens de ældste gjorde klar til en hyggeaften med overnatning i byfestteltet. 22 af deltagerne havde meldt sig til dette arrangement sammen med fodboldskoleleder Thomas Mikkelsen og 5 af de unge trænere. Karin Elkjær tog endnu en tørn med mad til grillede bøffer. Afbrændingsforbuddet gjorde, at bålpandekager ikke var en mulighed i år, så derfor blev det til gasgrillen. 

I løbet af aftenen blev der spillet fodboldtennis, fodbold, Fifa-TV spil. Der blev arrangeret musikquiz og mange andre aktiviteter. Sidste men ikke mindst, blev der hygget i alle dele af sportspladsen og i klubhuset. 

Se billeder fra dagens fodboldskole på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: