Ny sponsortavle på Borup Stadion

Sponsorudvalget i Borup Idrætsforening med Børge Nielsen i spidsen har gennem længere tid kæmpet for at få den nye sponsortavle til kampbanen på plads. Allerede for 2 år siden blev fundamentet og pladen, hvorpå sponsorlogoer er sat gjort klar. Fundamentet er lavet af idrætsforeningens gamle måltavle, hvorpå Kurt Elkjær har smedet en ny front til sponsorlogoer. 

Borup IFs sponsor Sats & Tegn i Viborg har lavet layout for de 17 sponsorer, hvor vi manglede. Resten er leveret af sponsorer selv eller velvilligt af Profilsport, der også er en af Borups sponsorer.Det har været et større arbejde at få samlet sponsorlogoer i et format, der kunne bruges i trykkeproessen.

Signteam i Viborg har laver layout og har trykt selve tavlen.

Nu hvor det er lykkedes at få det hele på plads, kan idrætsforeningen fryde sig over resultatet, der lever op til alles tilfredshed.

Tak til sponsorudvalget og tak til Signteam, Profilsport og Sats & Tegn, der har gjort et fantastisk arbejde med at få produceret vores tavle.

Der er få ledige pladser på tavlen, så har du en virksomhed, der kunne tænke sig at få logo på vores nye tavle, så henvend dig til sponsorudvalget i Borup Idrætsforening. Det er Børge Nielsen og Kenni Elkjær. 

Annoncesponsor for dette opslag er: 

 

Besøg vores sponsor ved at trykke på ovenstående logo.