3. arbejdsdag på Låstrup Forsamilngshus

Tredje arbejdsdag med renovering af Låstrup Forsamlinghus blev afviklet lørdag. Arbejdsdagen faldt sammen med Borup Idrætsforenings arbejdsdag, så bestyrelsen var spændte på, hvor mange frivillig hjælpere, der ville dukke op til arbejdsdagen.

Planen var forstærkning af spær, udbygning af isolering, så den nu har 30 cm isoleringslag på de skrå flader mod 12 cm i den nuværende løsning, klargøring til nye sternbrædder, tagrender og opretning af taget.

Vejret var perfekt til at arbejde på taget. 8 frivillige hjælper mødte op, da arbejdsdagen tog sin begyndelse, så flot opbakning, når der nu var 35 frivillige i arbejde i på Borup Ifs anlæg. Det var virkelig den store arbejdsdag i Låstrup.

Ved arbejdsdagens afslutning kunne sjakbajs Henning Christensen gøre status på renoveringen. Den østlige side af forsamlingshuset mangler nu kun sternbrædder, lidt opretning, isætning af rendejern, inden de nye tagplader kan lægges op, så huset lukkes igen.

Driften af forsamlingshuset er ikke påvirket af ombygningen, da det alene er udendørs arbejde i øjeblikket. Først når det kommer til etablering af varmepumper, bliver forsamlingshusets indre påvirket, men der tages selvfølgelig hensyn til eventuelle udlejninger, så potentielle lejere skal ikke holde sig tilbage, og der afvikles også lotterispil hver fredag, som altid.

Næste arbejdsdag meldes ud på Facebook eller ved henvendelse til formand Ole Pedersen.

Se alle billeder fra renoveringen på dette link.