Byfesten i Låstrup onsdag aften

Byfesten i Låstrup bød onsdag aften på børneaktiviteter, hvor 40 børn mødte op og deltog i forskellige aktivitetrer med bl.a. fire på stribe, kryds og bolle og puslespil i kæmpestørrelse. der blev spillet kæmpe frisbee, kæmpebold på multibanen og fodbold på oppustelig fodboldbane.

Samtidig var de friske Mountainbikeryttere sendt ud på en udfordrende cykeltur, der bød på rockgarden ved Kærby Bakke, tilbage til Borup Stadion, hvor forskellige teknikelementer skulle passeres. Herunder en vippe, zig-zag mellem kejler, flyvehop skulle passeres. Derefter gik det over stok og sten til teknikskoven ved Låstrup Forsamlingshus og tilbge til Borup stadion igen. 30 friske cykelryttere deltog i cykelløbet, indtil det blev for varmt for nogle af deltageren. Kun de allemest seje blev ved, indtil cykelløbet stoppede kl. 2000. På det tidspunkt var flere af deltagerne allerede gået til fadøl og mad på grund af varmen. 

I teltet var rigtig mange af byfestens gæster gået i gang med dagens meny, som var Byg Selv Burger, så man selv kunne bestemme, om burgeren skulle være med rødbede, sovs og ristet løg, eller alene med grøn salat, agurk og tomat. 

Der blev hygget max. da forældre, gæster, cykelryttere og frivillige hjælpere lod aftenens timer passere til det var slut på endnu en god aften i byfestens tegn. 

Vel mødt til nye oplevelser til byfesten i Låstrup, hvor der er plads til de fleste. 

I morgen torsdag byder programmet på bilorienteringsløb i den flotte natur rundt om Låstrup og vores nabobyer. Tyren byder på udfordringer til unge, gamle og lokalkendte. Se opslag om bilorienteringsløbet på dette link. 

Engtramperkroen, Lars Vetter og Niels Klausen byder på grillmenu med enten pølse eller steak, eller enddog med begge dele. 

Annoncesponsor for dette opslag er: