Fortsat mulighed for at tilmelde sig DBUs fodboldskole i Borup IF

Salget af billetter til DBU Fodboldskole 2018 synger nu på sidste vers. I SUB88 samarbejdet skiftes de 3 moderklubber Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF til at afvikle fodboldskolen, og i 2018 er det Borup Idrætsforening, der er vært. Det vil sige, at det er Borup Idrætsforening, der stiller med skoleleder og trænere, og det er Borup Idrætsforening, der forestår afvikling og beslutter, om der skal tilbydes madordning mv. Mere om det senere her på hjemmesiden.

Tilmelding foretages via billetnet på Internettet på dette link. Søg derefter på Skals.

Børn født i årene 2003 til 2010 kan tilmeldes skolen.

Fodboldskolen afvikles i Uge 27 på Borup Stadion, Låstrupbakken 10 i Låstrup. Skolen starter mandag den 2. juli kl. 0900 til fredag den 6. juli kl. 1500. Låstrup holder byfest i Uge 26, så byfestteltet bliver stående på stadion, så spillerne har mulighed for at komme ind og spise, hvis det skulle være dårligt vejr.

Der bliver mulighed for at tilkøbe middagsmad i byfestteltet alle ugens dage. Der modtages samlet bestilling af dette umiddelbart op til arrangementet.

Borup Idrætsforening holdt senest den store fodboldskole i 2016. Den gang blev der arrangeret morgenpasning i klubhuset, så fodboldskolens deltagere kunne komme til morgenmad, når forældrene skulle på arbejde. Det samme tilbud gives igen ved årets fodboldskole.

Desuden blev der i 2016 arrangeret overnatning for de ældste deltagere én af nætterne. Det blev en god succesfuld aften, hvor fodboldspillerne hyggede sig. Hvis der er opbakning til at lave en overnatning igen og forældrehjælp til arrangementet, så er det også en mulighed ved dette års fodboldskole.

Se evt. omtale og fotos fra fodboldskolen i 2016 på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er:

Vel mødt til hyggelige sjove timer på Borup Stadion.