1.min. 1-0 (str.)

4.min. 2-0

46.min. 3-0

64.min. 4-0

1. min. 5-0 (selvmål Anne Hald)

Udskiftere: Nikoline Grønbæk Jakobsen og Anne Hald

At tabe 5-0 antyder som regel en udradering af det tabende hold, men rent undtagelsesvis var resultatet denne gang misvisende, hvis man ser på det reelle kampbillede.

Vejgaards sejr var fortjent nok, men sejren blev alt for stort ift. spil og chancer.

Et hårdt dømt straffe for hands mod Michelle Drejdal  efter 45 sekunder blev sikkert udnyttet uden chance for unge Ida Sand, som var hjemme fra efterskole og hjalp til, fordi Sanne Pedersen havde meldt afbud pga. arbejde. Og netop afbud havde været en stor bekymring op til kampen, da 6 spillere fra forrige kamp ikke kunne spille, og samtidigt kunne Tessa kun spille 1.halvleg pga. afbud. Afbuddene var meldt ind i god tid, men Vejgaard havde ingen interesse i at samarbejde omkring en ny dato trods anmodning derom 3 uger forinden. Alligevel mønstrede vi et stærkt hold, som var opsat på at drille topholdet. Men det hurtige mål imod os havde vi ikke kalkuleret med. Og knap havde vi fået samlet tankerne igen, da en lang clearing fra Vejgaard ikke blev mødt, og i stedet fik en Vejgaardspiller bolden, skar ind i banen og trykkede af udefra, hvorfra bolden via indersiden af stolpen kunne hoppe i mål. En temmelig træls start. Men pigerne åd sig ind i kampen trods chokstarten, og resten af kampen spillede vi helt lige op med Vejgaard.

3-0 målet i 2.halvlegs første minut efter en personlig fejl lukkede og slukkede håbet om et comeback. Og at Anne Hald på uheldigvis løb et indlæg i eget mål til slutresultatet 5-0 symboliserede forskellen på dagens to hold. Vejgaard havde alt heldet og tilfældighederne på deres side, mens vi blot frustrerede og målløse måtte acceptere kampens udfald.

Overordnet spillede pigerne en rigtig god kamp og kæmpede forbilledligt. Især boldomgangen og pasningsspillet var efter konceptet. Mange gange blev Vejgaard overspillet og der blev skabt chancer. Omstillingsspillet var også yderst tilfredsstillende, men den sidste snert i afslutningerne manglede lidt.

Tillykke til Vejgaard med en fortjent oprykning. Nu er målet for os at slutte på andenpladsen og hente 9 points i de resterende 3 kampe.

Arbejdsomme Sara Just Poulsen løb med de fleste stemmer efterfulgt af Mie Lund.