Referat serie 3 Aars IF - Borup IF

Lørdag den 16 juni skulle Borup prøve at rejse sig mod Aars, efter en forfærdelig præstation fra næsten hele holdet forrige weekend mod Viborg.

Træner: Niels Klausen, havde ændret lidt fra forrige kamp. Peter Lyngsøe Lund var taget væk fra midterforsvaret og op i angrebet, så Frederik Hvid var tilbage på sin vante position i forsvaret. Borup startede godt ud med en fornuftigt og rolig omgang med bolden. Forsvaret og midtbanes spil fungerede godt, især Aske og Mike var gode til at finde Peter, som trak ned i banen fra angrebet, så det skabte noget plads til kanternes løb.

Efter 15 min måtte Nikolai udgå med sygdom, og ind kom Simon Andersen. Begge hold prøvede langt hen af vejen at spille fodbold, og det gav et par små muligheder rundt omkring, men dem fik enten de to keepere pareret væk eller holdene manglede den sidste aflevering, så 0-0 stod der til pausen.

Samme mønster fortsatte i anden halvleg, hvor især Borup måske lidt overraskende fortsatte med at matche Aars (som ligger 2’er i puljen), og havde faktisk fuldstændig fat i dem.

I anden halvleg kom også det forløsende mål. Mark vad fik revet sig fri ude i venstre siden, og satte sig for, at nu skulle han afsted. Han satte 2 spillere, og hamrede bolden på tværs hårdt fladt langs jorden hen til en fremadstormende Victor Lützen. Victor fik bolden under kontrol og sparkede bolden igennem benene på målmanden fra Aars. 0-1 til Borup efter 60 min.

Det var egentlig mere en fortjent på dette tidspunkt af kampen. Derefter trak Borup sig lidt tilbage. Aars begyndte at lægge deres pres frem ad banen, og jo længere kampen skred frem, jo større blev presset. Borup kæmpede på sin side hele vejen rundt, og Aars var næsten kun farlig, når deres høje anfører gik med i feltet. Aars chancer blev dog halvstore til sidst, men Borup klarer skærene.

3 minutter inde i kampens overtid kom hjemmeholdets “højdepunkt”. Dommeren valgte til alles forundring og frustration at dømme et straffespark til Aars. Det blev begået af Mike Lybæk i det 93. Minut, trods store protester, blev dette ikke lavet om, og Aars’ farligste mand, deres anfører, scorede til 1-1.

Efter kampen fortsatte brokken og det kunne måske godt have kostet et par kort, men dommerens fløjte og lomme forblev tavs. En super præstation i forhold til forrige weekend af Borup’s unge mandskab. Kampens spiller blev: Aske Vendelboe med 7 stemme